ACK Zorgmaat twittert beer

Kraamtijd Kraamtijd De eerste dagen BorstvoedingDe eerste dagenBorstvoeding

Gastenboek

Plaats hier uw bericht
Naam (wel verplicht)
E-mailadres (niet verplicht)
 
Anti-spam maatregel
Om spam te voorkomen zou u de onderstaande vraag voor ons willen beantwoorden?
 
Welke letter komt na de u in het alfabet?
Uw gegevens
21-11-2017
Kaja Wolffers
Kajawolffers@yahoo.com
Uw bericht
Wij hebben een heel er fijne ervaring met onze kraamhulp Femmy gehad, die via ACK bij kns kwam. Ze was ervaren, rustig en bovenal erg gezellig. Dit gaf mijn vrouw de kans om op een prettige manier aan het moederschap te wennen en gaf ons beiden de ruimte om ons voor te bereiden op een nieuwe manier van met elkaar samen leven in ons huishouden. Wij kunnen Femmy en ACK daarom van harte aanbevelen. Dank.
Uw gegevens
12-8-2017
Hanae Fazazi
Hanaefazazi@hotmail.com
Uw bericht
Ik heb een heerlijke Kraamweek gehad met kraamverzorgster Femmie. Zowel huishoudelijk als persoonlijke verzorging van mij en de baby was uitstekend. Heb veel kunnen leren en gezellig kunnen kletsen. Iedereen verdiend zo'n lieve en gezellige kraamverzorgster.
Uw gegevens
22-6-2017
Fabienne Berrenstein en gezin.
Uw bericht
Beste Femmie, Je bent erg goed in je vak en je hebt er veel liefde voor. Buiten dat ben je als persoon positief, open en een echte zonnestraal. We hebben veel van je geleerd en hebben jouw aanwezigheid erg gewaardeerd. Nogmaals bedankt en wie weet tot in de toekomst! ;) Groetjes..
Uw gegevens
20-5-2017
Alma
Uw bericht
Ingeborg, wat een fijne lieve dame. Erg veel steun ervaren en heel veel van je geleerd. Je was er voor ons derde kindje, en toch weer veel nieuwe dingen gehoord en goed tips gekregen. Je zorgde goed voor mij en je was ontzettend lief met de andere kinderen in huis. Echt een topper! Heel fijn dat je er voor ons was, het is zo'n bijzondere tijd. Nogmaals heel hartelijk bedankt! Groetjes van ons alle 5! Ps de zonnebloemen groeien goed!
Uw gegevens
28-2-2017
Trevor, Nashra grote broer Aiyaz en kleine Roshan
Uw bericht
Met dit berichtje willen wij Miranda en Audry bedanken voor de goede zorgen in de eerste week van het leven met Roshan! Vandaag was de eerste dag zonder jullie hulp, was best wel even moeilijk voor me. Maar ik heb de beste herinneringen aan mijn kraamtijd! Naast de zorg voor onze zoontje Roshan, de lieve aandacht voor onze zoon Aiyaz, zorgden jullie voor een opgeruimd huis en veel rust. Ook jullie adviezen heeft mijn zelfverzekerdheid in de zorg naar mijn zoon heel veel goeds gedaan. Onze Roshan maakt het heel erg goed. Hij is een heel lief en tevreden mannetje. Mocht je nog eens in de buurt zijn, ben je altijd welkom. Wij wensen je veel succes en veel geluk toe, dat verdien je zeker. Wij gaan jullie heel erg missen. Groetjes en veel liefs van mama en papa en Aiyaz en natuurlijk van je kleine Roshan.
Uw gegevens
31-1-2017
Caroline, Frank en Nathan
c.santiano@live.nl
Uw bericht
Lieve Femmie! Wat hebben wij echte steun aan jou gehad. Je bent ze goed in je vak. Wij zij jou zo dankbaar voor alles. Ik meen het serieus dat ik waarschijnlijk emotioneel gebroken zou zijn geweest op het moment dat mijn zoontje werd opgenomen door het ziekenhuis, maar door jou meedenken en hoe je boven alles zat en alles regelde voor ons, heeft mij zó goed gedaan en stond ik daardoor nog steeds met beide benen op de grond om er doorheen te komen. Nu is alles godzijdank helemaal goed en maakt onze zoontje het helemaal goed, maar heb ik de opname niet als traumatisch hoeven ervaren. Je bent een geweldige vrouw waar zowel mijn vriend, mijn kind en ik ons echt op onze gemak voelde. Veel gelachen maar ook zoveel geleerd van jou. Dankjewel uit het diepst van ons hart en we verheugen ons op de kraamzorg met jou bij evt. volgende zwangerschap! Topvrouw!
Uw gegevens
20-1-2017
Leontine
Uw bericht
Wij kijken met veel plezier terug op een een geweldig mooie kraamweek. Dankzij de goede zorgen van Ingeborg hebben wij enorm kunnen genieten van ons nieuwe gezin. Nogmaals dank Ingeborg!
Uw gegevens
18-12-2016
Thabi, Tom & Zé
Uw bericht
Het was een waar feest om Femmie als kraamverzorgende in huis tehrbben. Wat een deskundige, liefdevolle, spontane, en zorgzame persoonlijkheid. We hebben als prille ouders zoveel van haar geleerd. En we hebben ook met haar kunnen lachen, dat is ook belangrijk, We zijn haar erg dankbaar omdat Femmie letterlijk en figuurlijk aan de wieg stond van de groei van onze kleine meid, die qua temperatuur en gewicht aan de lage kant zat. Dankzij Femmie's waakzame oog en daadkracht op de goede momenten is onze dochter in rap tempo opgebloeid. Dankje Femmie voor al je goede zorgen en liefde voor ons en onze kleine..!
Uw gegevens
11-12-2016
Jorien
Uw bericht
Lieve Judit, op deze manier willen wij je nogmaals bedanken voor je hulp, advies, goede zorg en gezelligheid tijdens de kraamtijd. Je bracht veel rust in huis, je nam alle tijd voor vragen en je had (naast wat je allemaal voor Ella en mij deed) ook veel aandacht voor de andere kinderen. We vonden het heel fijn dat je weer bij ons gezin kon komen! Liefs, Jorien
Uw gegevens
29-11-2016
Sarah, Farid & Baby Mohammed Damin
Uw bericht
Lieve Heidy, Ik wil je bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je hebt mij zoveel geleerd en ben je daar eeuwig dankbaar voor! Wij missen jou heel erg!
Uw gegevens
21-10-2016
Eveline, Eelco & Elise
Uw bericht
Hierbij willen wij Femmie nog even hartelijk bedanken voor haar goede zorgen tijdens de kraamtijd! Femmie heeft ons vanalles geleerd over de verzorging, zorgde voor een net huis en was daarnaast ook nog heel gezellig! Nogmaals dank!
Uw gegevens
15-10-2016
Marjon Bakker-Scholten
Uw bericht
Hoewel wij ons hadden aangemeld voor kraamzorg bij een andere organisatie, werd onze kraamzorg vanwege drukte na een aantal dagen overgenomen door Sonja van ACK Zorgmaat. Daar waren we enorm blij mee! Sonja is ervaren en komt met goede tips, heeft er geen moeite mee de handen uit de mouwen te steken en mengt zich moeiteloos in het gezin zonder opdringerig te zijn of op de voorgrond te treden. Daardoor voelde de kraamzorg heel vertrouwd. Dit is echt geen vanzelfsprekendheid, want tijdens al onze eerdere ervaringen met kraamzorg vanuit de andere organisatie voelden we ons vaak ongemakkelijk in ons eigen huis. Heel erg bedankt Sonja! Mocht er ooit nog een 3e komen kiezen we dankzij jou zeker voor ACK Zorgmaat.
Uw gegevens
29-8-2016
Charlotte
C_de_ruyter@hotmail.com
Uw bericht
Wat zijn we toch ontzettend blij geweest met de zorg van Ingeborg! Zo'n natuurlijke rust die ze bracht bij ons in huis. Zo veel goede uitleg en tips, ondertussen het hele huishouden runnen en ook nog eens voor mijn zoontje van 14 mnd zorgen! Wereldvrouw ben je! Enorm veel dank hiervoor! Ze mogen trots zijn op je bij ACK! P.S. Vanaf januari zoeken wij een oppas (liefst iemand zoals Ingeborg of Pien, die ons vorig jaar ook zo enorm geholpen heeft ;)) aan huis voor mijn dochtertje en zoontje die dan 5 en 19 mnd zijn voor 3 dagen in de week of in overleg minder, in Zuid. C_de_ruyter@hotmail.com
Uw gegevens
9-8-2016
Natalie
Uw bericht
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Ingeborg en Monique. Ik mis ze ook enorm m. Ack jullie mogen heel blij zijn met deze 2 voorbeeld verzorgsters. Ingeborg nogmaals bedankt voor alle goede hulp tijdens bevalling en eerste dagen. Monique bedanjt voor de gezelligheid en het kunnen inhalen van wat slaapuurtjes! Natalie, Nigel, Vivian en Tanner
Uw gegevens
12-5-2016
Ria
Uw bericht
Dear Leonie, we are writing to say a big,big THANK-YOU!! You are an angel! Its very hard to put into words just how wonderful you are. You were a nurse,teacher,nanny,mother and even a cleaner. The care you gave to me and our little baby was amazing.
Uw gegevens
27-4-2016
Imran, Asia en Mustapha
Uw bericht
Lieve Ingeborg, we willen jou hartelijk danken voor je goede zorgen. Dankzij jou zijn we een stuk wijzer en zekerder geworden in het verzorgen van onze zoontje Imran. En dat alleemaal in een zeer korte tijd! Je bent een echte vakvrouw, zeer deskundig en heel veel ervaring. Zorgmaat mag zeer trots zijn op haar waardevolle medewerker Ingeborg.
Uw gegevens
10-2-2016
Astrid
a.noordenbos@ackenzorgmaat.nl
Uw bericht
Dag Familie Lakhloufi, Wat leuk! De foto kunt u sturen naar a.noordenbos@ackenzorgmaat.nl, ik zal zorgen dat de foto bij Dina terecht komt.
Uw gegevens
8-2-2016
ahlem lakhloufi
ahlem_6@hotmail.com
Uw bericht
Ik wil graag een foto delen voor Dina kan ik die per mail sturen?
Uw gegevens
6-1-2016
Mechteld
mechierijken@hotmail.com
Uw bericht
Het lijkt al weer een hele poos terug dat Miranda bij ons was. Maar het is pas twee weken geleden. We hebben het nog vaak over je; 'hoe zou Miranda dit nu doen? en Miranda zei dat....' We durfden het zeker aan na jouw vertrek, je hebt ons waanzinnig op weg geholpen en ons zelfvertrouwen gegeven. Ook je leuke berichtjes in het boekje en tips en tricks bekijken we nog! Dank voor je hulp, je hebt mijn kraamweek tot een geweldige en ontspannen week gemaakt! Veel groeten, Mechteld (ook namens mn twee mannen hier ;-))
Uw gegevens
3-12-2015
Christina & Max
riclinsha80@gmail.com
Uw bericht
Lieve Femmie, Wij,ik, Max en natuurlijk het hele gezin vonden het super fijn met jou al onze kraamverzorgster. Veel geleerd maar ook veel gelachen. Je bent een topper en ik moet je wel zeggen dat ik/wij je nu al missen, je nam alle tijd voor ons en alle vragen die ik of wij hadden daar had je wel een antwoord op. Het voelde zo vertrouwd dat je hier was en ons hielp met het verzorgen van ons lieve prinsje/broertje Max, ik had geen seconde twijfel als de kleine bij jou in de armen lag of als je eventjes met hem bezig was. Heel veel liefs en bedankt voor alle goede zorg voor de kleine Max. Groetjes Robin, Christina, Ricardo, Lindsey, Shana en dikke kus van Max.
Uw gegevens
7-11-2015
Cheryl, Emile, Reijn en Fleur
ckroezen@hotmail.com
Uw bericht
Lieve Corinne en Claire, twee dames die van wanten weten en ons gezin beide 4 dagen hebben versterkt. Naast de zorg voor onze prinses Fleur, de waardevolle tips aan mij zeker over de borstvoeding, maar ook de lieve aandacht voor onze zoon Reijn, zorgden jullie voor een opgeruimd huis, heerlijke fruithapjes en weet ik nu ook hoe je het beste een knoop aan een jas zet ;-) Een heerlijke kraamtijd, dank jullie wel!
Uw gegevens
19-10-2015
Aminata Walters
Uw bericht
Lieve Jennifer, We zijn heel blij dat jij de kraamverzorgster was voor Christina. We hebben heel veel van jouw geleerd, je bent een topper. We hebben veel gedaan en veel gelachen. Je heb ons geweldig geholpen met alles. In de week heb je ons laten zien dat je heel professioneel bent en al onze vragen kundig heb kunnen beantwoorden. Christina en mama en papa zijn echt zo blij dat jij onze eerste week met Christina heb mogen delen. Wij wensen je veel succes en veel geluk toe, dat verdien je zeker. We gaan je heel erg missen. Groetjes en veel liefs van mama en papa en broer en natuurlijk van je kleine Christina.
Uw gegevens
15-10-2015
Fam Bruinhart
Uw bericht
Femmie, hartstikke bedankt voor het dragelijk maken van onze dagen. Goede zorg en informatie gehad voor mij en de kleine. Ga zo door en wie weet tot ziens. Groetjes Fam Bruinhart.
Uw gegevens
12-9-2015
Sophie, Vincent en kleine Chris
Sophie220@hotmail.com
Uw bericht
In eerste instantie leek het ons heel raar om een week lang een vreemde in huis te hebben en van tevoren hadden we dan ook bedacht om de kraamhulp snel af te bouwen. Vanaf dag 1 waren we ontzetten blij met Judit en moesten we er beiden niet aan denken om haar hulp eerder af te bouwen. Helaas ging Judit niet in op ons aanbod om bij ons te komen wonen. Nu moeten we het zelf doen en dat gaat hartstikke goed! Kleine Chris is nog steeds een rustig mannetje en hij drinkt nog steeds goed. Judit, nogmaals heel erg bedankt voor je goede zorg en gezelligheid!
Uw gegevens
31-7-2015
rachida aouragh
Uw bericht
Lieve femmie Wij hebben genoten van onze kraamverzorgster femmie. Wij waren zeer tevreden met haar. De kinderen vonden haar helemaal TOP!! Mvg, Rachida Aouragh
Uw gegevens
26-7-2015
Shanine
Uw bericht
Lieve Leonie, wat een topper ben jij! We hebben zoveel aan je gehad deze week. Zo onzeker als we begonnen als nieuw gezin, zo zelfverzekerd en relax zijn we nu. Bedankt voor alle goede hulp, tips en gezelligheid, Je bent een harde werker die echt haar vak meer dan perfect uitvoert! Je bent een aanrader voor iedereen en we gaan je oprecht missen. Mocht je nog eens in de buurt zijn, ben je altijd welkom. Liefs van Shanine, Karim en kleine Rayan
Uw gegevens
15-7-2015
Horia en Noah
Uw bericht
Lieve Femmy, Super veel dank voor de goede zorg en gezelligheid! Zeer blij en tevreden met alles. We gaan je missen! Veel liefs
Uw gegevens
17-4-2015
Jorien
Uw bericht
Beste Dina en Hanna, bedankt voor de fijne kraamweek! We hebben veel aan de handige tips en goede adviezen, dankzij jullie loopt het hier op rolletjes.. We vonden het erg fijn en gezellig! Wie weet tot de volgende keer :) Groetjes Jorien, Ersin, Nolan en Sem
Uw gegevens
20-3-2015
monique
monique_paerl@hotmail.com
Uw bericht
Beste Ineke, bij deze willen we je nogmaals ontzettend bedanken voor de goede zorgen! We hebben heel veel aan je gehad. Het gaat heel goed met kleine Laurens en we denken nog veel aan je. Groetjes, monique, sjoerd en Laurens
Uw gegevens
17-3-2015
Shanice en jayden
Uw bericht
Beste Jennifer, Jayden en ik waren hartstikke blij met jou. We zijn nu een stuk wijzer door jou geworden. Je bent een top Kraamverzorgende en wij wensen jou heel veel geluk toe. We missen jou nu al! Groetjess van Jayden en shanice
Uw gegevens
26-2-2015
Soumaya
Uw bericht
Lieve Dina, Bedankt voor alle goede zorgen, tips en gezelligheid. Wij hebben heel erg veel aan jou gehad. Je bent een top kraamverzorgster met veel ervaring! Wij hebben erg genoten van je en we missen je! Je bent een aanrader voor iedereen. Veel liefs, Najib, Soumaya en Nouraya
Uw gegevens
4-2-2015
Kitty Bakker
Uw bericht
De website heeft een beveiligde, versleutelde verbinding. Alles is in orde!
Uw gegevens
22-1-2015
Judith Bakker
Uw bericht
Sonja en Miranda, super bedankt voor jullie hulp!! Miranda, je hebt ons zoveel geleerd, zodat we met de basiskennis haar goed konden verzorgen. En Sonja, je hebt me heel veel zelfvertrouwen gegeven en om te genieten van ons kleintje! Beiden, nogmaals super bedankt!
Uw gegevens
2-12-2014
Chun and Emile
talischen@hotmail.com
Uw bericht
Thanks Lara for all your help and advices on Mae. She is now 3-months old and very beautiful and healthy. Please come to Nieuwemeerdijk for cup of tea, so that we can thank you and you can see little princess :-) Chun and Emile
Uw gegevens
18-8-2014
Annemarie & Martijn
Uw bericht
Het is alweer twee weken geleden dat Miranda haar laatste dag bij ons had. Gelukkig heeft ze ons tijdens onze superieuke kraamweek heel veel geleerd en redden we ons prima! Vannacht hadden we trouwens graag haar hulp gehad ;) Miranda, nogmaals dank voor je hartelijke zorg en al je uitleg (en herhaling)!! Ook namens Pim!
Uw gegevens
30-6-2014
Tess Visser
pijningt@gmail.com
Uw bericht
Vandaag was de eesrte dag zonder onze lieve kraamverzorgster Leonie. We hebben haar erg gemist maar ze heeft ons goed voorbereid en we redden ons prima. Leonie heeft ervoor gezorgd dat mijn eerste dochter en ik een heerlijke kraamweek hebben gehad. Ze heeft ons vertroeteld, streng geweest op het gebied van rust nemen en ons vooral heel geduldig veel geleerd. We hebben dvd's bekeken, kolfapparaten in elkaar gezet en al mijn vragen en onzekerheden doorgenomen. zoals ik al vaak tegen haar heb gezegd ik wou dat we de eerste week wel 100 keer over konden doen. LEONIE DANKJEWEL! En tot de tweede:-) veel liefs
Uw gegevens
30-5-2014
Ger en Gil
Uw bericht
Wij hadden de leukste en liefste kraamverzorgsters everrrrr... Hartelijk dank voor de goeie zorgen Ria en Brigitte!!! Ik ben al jaren moeder maar heb zoooooveel geleerd van jullie voor m'n pas geboren spruit! Ook willen we Danielle bedanken voor de heerlijke massage die m'n jongste heeft genoten, tegen onze overige uren! Al met al een heerlijke tijd gehad met jullie À special Lily thans 4 you *big kiss*
Uw gegevens
20-3-2014
Lia de Vries
Uw bericht
Een heerlijke kraamtijd gehad dankzij jullie, vooral de babytaal was een nuttige en leuke aanvullen van de kraamtijd, bedankt!
Uw gegevens
11-6-2013
Fam op den Dries
Denisevaneijl@hotmail.com
Uw bericht
Wij hebben Miranda als kraamhulp gehadcen waren super tevreden. Naast dat ze heel kundig was, was er vooral op de momenten dat we dr nodig hadden en heeft ze ons veel geleerd en geholpen! Echt n aanrader
Uw gegevens
17-3-2013
Andrea (mamma van Jakob (en Eline))
Uw bericht
Miranda was de meeste dagen onze kraam, en steun en toeverlaat. Zij is een hele fijne, betrokken kraamhulp. Ze weet ook veel van allerlei dingen om de kraamzorg zelf heen (meer algemene opvoedingstips, babytaal etc). Onze kraamtijd was mede daardoor een hele prettige tijd. PS Vorig jaar beviel ik van Eline en waren Carla en Munira onze kraam. Wel wat langer geleden, maar hen wil ik ook graag een compliment maken.
Uw gegevens
9-3-2013
Monique
Uw bericht
Audrey, je was super! Je hebt me geweldig geholpen met de start van borstvoeding van Gijs. En Dieuwke vond het geweldig om als grote zus je te mogen helpen met het smeren van de beschuitjes.
Uw gegevens
6-3-2013
Annemarie Weyburg
annemarie_weyburg@hotmail.com
Uw bericht
Ik wil Miranda, Ineke en Elisabeth nog heel erg bedanken voor de fantastische kraamweek die ik heb gehad mede dankzij hen. Voor alle lieve zorg en aandacht voor Joaqim, mij en mijn dochter [Yasmin]. Ook jullie goede adviezen heeft mijn zelfverzekerdheid in de zorg naar mijn zoon heel veel goeds gedaan. Was best wel even moeilijk voor me na die week dat jullie zorg erop zat, maar ik heb de beste herinneringen aan mijn kraamtijd! Met Joaqim gaat het heel erg goed. Hij is een heel lief en tevreden mannetje en is goed gegroeid.In tegenstelling tot de eerste dagen en hoe matig hij dronk door zijn misselijkheid, drinkt hij nou als de beste. lieve groet, Annemarie, Yasmin en Joaqim.
Uw gegevens
24-12-2012
Sarah & Delmer
Uw bericht
Miranda, je bent een topper !! Je hebt ons heel erg goed geholpen met onze kleine George! Dankzij jou kunnen wij ons nu helemaal redden met de kleine man. Als we toe zijn aan een tweede kind(bevalling ;-); dan weten we je te vinden, hoor ! Nogmaals bedankt voor alles en hele fijne kerst en nieuwjaar.Ik zal je bij iedereen aanraden. Groetjes, Sarah, Delmer en George.
Uw gegevens
17-12-2012
Maud en Maarten
mvanwel@live.nl
Uw bericht
Hallo Audrey, Het gaat heel goed met Benjamin en grote zus Féline. Heel veel dank voor je goede zorgen tijdens de eerste dagen, je bent een topper! veel groeten Maud en Maarten
Uw gegevens
19-11-2012
Lucia Lakatosova
Uw bericht
Beste Lara!!!! Van fijn je weer te zien na drie jaar!!!! Van harte bedankt voor je tijd en aandacht!!! Kleine doet het doet het prima!!!! Zo blij. Nogmaals bedankt!! xxx Lucia
Uw gegevens
14-11-2012
Lucia Lakatosova
Uw bericht
Beste Denise! Van harte bedankt voor je hulp en je aandacht!!! Zo fijn dat je er was! Kleine Mateo doet het erg goed!!! Nogmaals bedankt!!!! Lucia
Uw gegevens
11-11-2012
Sherida
Uw bericht
Beste Patricia, hartelijk dank voor jouw hulp en de goede zorgen. Wij hebben in een week veel van jou geleerd, vooral de mama van Justin. nogmaals dank voor de gezellige kraamperiode. Kus Sherida, Milano en kleine Justin
Uw gegevens
6-11-2012
Canan
Uw bericht
Vandaag een hele gezellige intake gesprek gehad met Sonja, duidelijke uitleg. Ik zie me kraamtijd bij Ack tegemoet! Tot over een paar weken.
Uw gegevens
5-11-2012
susanne
Uw bericht
Mijn complimenten voor Miranda! De laatste drie dagen is zij bij ons geweest (daarvoor waren we bij de Baker, maar omdat zij vol waren kwam ACK bij ons) en ze heeft ons fantastisch geholpen! Volgende keer weer Miranda!
Uw gegevens
4-11-2012
Stef
info@opleidingkraamverzorgster.com
Uw bericht
Complimenten met de leuke website, mvg, http://www.opleidingkraamverzorgster.com
Uw gegevens
30-10-2012
Eric, Nienke en Jelle Vandemoortele
nienke.eric@gmail.com
Uw bericht
Beste Miranda en Claire, middels dit kleine berichtje willen wij jullie bedanken voor de goede zorgen in de eerste week van het leven met Jelle! Wij waren heel blij met jullie hulp en de zorg die jullie aan ons hebben besteed! Het gaat met ons heel goed (weeg ondertussen 4 kilo :)). Hopelijk zien wij jullie nog een keer. In ieder geval zouden wij bij een tweede zwangerschap zeker weer voor ACK zorgmaat gaan Bedankt! Eric, Nienke en Jelle
Uw gegevens
9-10-2012
Janneke
jannekevet@hotmail.com
Uw bericht
Ik ben erg tevreden over de kraamzorg. Ik heb 2 verschillende dames gehad. Alle 2 erg goed bevallen. Dus bedankt hiervoor.
Uw gegevens
8-10-2012
samantha
Uw bericht
Ik heb een prettige kraamperiode gehad, ben hardstikke goed geholpen met het geven van borstvoeding. Veel informatie gekregen en het was ook hardstikke gezellig. Ik ben tevreden
Uw gegevens
8-10-2012
Familie de Vries uit IJburg
Uw bericht
Beste medewerkers van Ack Zorgmaat kraamzorg, Wij hebben enorm genoten van onze kraamzorgperiode, zelfs onze kleine Jip van 3 jaar heeft het na 3 weken nog steeds over de zuster. Bedankt voor alle goede zorgen.
Uw gegevens
16-5-2012
Sara
Uw bericht
Fijne kraamtijd gehad en erg prettig de extra begeleiding van de lactatiekundige bij de borstvoeding
Uw gegevens
26-4-2012
Anne
Uw bericht
Wij hebben een fantastische kraamtijd gehad, dank daarvoor!
Uw gegevens
27-12-2011
Kitty Bakker, TexelSites
info@texelsites.nl
Uw bericht
Proficiat met het nieuwe gastenboek. U wordt uitgenodigd hier een bericht achter te laten over uw ervaringen met ACK Zorgmaat Kraamzorg. U mag uw E-mailadres achterlaten, maar het hoeft niet.