Baby balance Baby Balance

Waarborg kwaliteit

Borstvoeding
c

 

beer

<< Boekje van Kleine Beer >>
(om te downloaden)

Dunstan Babytaal

ACK Zorgmaat Kraamzorg is de eerste Kraamzorgorganisatie in Nederland die alle Kraamverzorgenden opleidt in Dunstan Babytaal. De dames zijn erg enthousiast en zullen vanaf nu Dunstan Babytaal overbrengen op hun kraamgezinnen.

Ben je zwanger en woon je in Amsterdam of omgeving, dan kan je bij ACK Zorgmaat Kraamzorg terecht voor een kraamverzorgende met kennis van Dunstan Babytaal!

ACK Zorgmaat op Facebook

 

Werken bij ACK Zorgmaat?

Calibris

Gefeliciteerd met uw zwangerschap!

Iedereen beleeft de geboorte van een kind op z'n eigen manier. Geeft er z'n eigen woorden aan. Maar zodra de baby er is, overheerst overal een opwindend blij gevoel. Alles borrelt en bruist. Het kind is er! Wat een feest! Dat feestelijke gevoel mag beslist langer duren dan de eerste uren na de bevalling.

Aanmelding van een geboorte kan 24 uur per dag op nummer 020-6006667.

Kraamtijd is een feestje!

De moeder heeft net een prestatie geleverd die te vergelijken is met een overwinning in topsport. Sommige vaders lopen dan van geluk als een kip zonder kop rond. En dan zijn er natuurlijk meteen ook allerlei praktische zaken te ontdekken over de verzorging van de baby.

ACK Zorgmaat voor kraamzorg in Amsterdam en omstreken

De kraamverzorgenden van ACK Zorgmaat Kraamzorg zijn erin gespecialiseerd om een kraamtijd tot een heerlijk begin te maken van de nieuwe fase in uw leven. Hoe ze dat doen? Met hun kennis en ervaring, met hun zorg en met hun gevoel.

Professionals in de kraamzorg

Onze kraamverzorgenden werken in alle wijken van Amsterdam. Bij ACK Zorgmaat Kraamzorg zijn ongeveer 60 medewerkers in dienst die met 1600 verzorgingen per jaar gestalte geven aan een professionele organisatie. Alle medewerkers hebben een specialistische opleiding gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold.

ACK Zorgmaat Kraamzorg is in het bezit van:

  • het WHO/Unicef Borstvoedingscertificaat
  • het HKZ/ISO Kwaliteitscertificaat
    (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector).