About us

About us

Professionals in maternity care.

With over 30 years of experience in maternity care, we know what we are talking about. From the person who conducts the intake interview with you to our management, maternity care is in our genes.

 

All employees have followed a specialist training to become maternity nurses and are regularly trained.

 

In addition, we are the only maternity agency in Amsterdam, Amstelland and the Ronde Venen that has trained all its maternity nurses in Dunstan Baby Language

 

Reviews:

 
 
 
 
 
 
 
148 entries.
Shanice Shanice from Amsterdam wrote on 14 March 2022 at 22:20
Week geleden bevallen. En ik heb een hele fijne kraamweek gehad. Aniqua dankjewel voor je geduld, je eerlijke mening. Ik heb veel van je geleerd. Was leuk om je te leren kennen. Xx
Chantal Vos Chantal Vos wrote on 12 March 2022 at 05:51
Wat hebben wij een goede ervaring met jullie! Ik had duidelijk aangegeven wat ik wou in de intake namelijk een lief, deskundig iemand met humor. En daar was toen we uit het ziekenhuis kwamen Marja. Echt onze kraamheldin! Wat een heerlijk mens had echt verwacht dat ik de kraamzorg zat zou worden omdat ze toch een soort van in je aura/huishouden zitten maar ik heb gisteren gewoon zitten huilen toen ze wegging. Marja heeft ons met een vertrouwd gevoel achter dat we dit als kersverse ouders kunnen! Liefs, Jimmy, Chantal, Charley en een kattenpoot van Will
Mireille Mireille wrote on 17 February 2022 at 12:55
Lieve Lara. D, Jij was ons mooiste kraamcadeau. Zo lief, proactief, begripvol en kundig heel veel dank. Ik wens elke kraamvrouw een kraamhulp zoals jou toe. Ook veel dank aan Joke voor de hulp tijdens de bevalling en aan Ingeborg voor je kraamhulp in t weekend. Wij kijken heel fijn terug op de aanwezigheid van jullie allemaal, dankjulliewel!
Soizic Soizic from Amsterdam wrote on 3 February 2022 at 19:38
I had the chance to have 4 different Kraamzorgs (Adinda-Lactation consultant, Ingeborg, Linda, Jenifer) over 10 days as a single foreigner mother with no family here. I was delighted by all of them. Their professionalism and wealth of experience is top notch! Ingeborg was the one I had from first days when I needed the most and she taught me everything. In fact, I keep using her methods and learnt different tips from the other kraamzorgs as well from how to change diapers, have a bath with newborn baby, how to breastfeed etc... What a great start in life as a mother! Thank you all for your care and support. Soizic
Diana Diana from Amsterdam wrote on 17 January 2022 at 14:38
My husband, baby and I had such great help from Margot and Lara after coming home from the hospital. They are both extremely knowledgeable and have used my time with them to learn a lot from the many years of experience that they have. What a gift to leave a brand new mom & dad with! Thank you both and stay healthy and safe so that you can help as many families as possible.
Danielle Danielle wrote on 10 January 2022 at 14:48
De bevalling van Romy hebben ze niet meegemaakt omdat die zo snel ging maar een heerlijke kraamweek gehad met de Toppers Corinne en Jolanda en als afsluiter Joke. Zeer leuke vriendelijke dames. Ze overleggen maar pakken klusjes ook zelf aan. Heerlijk. Voor onze oudste dochter werd ook heel goed voor gezorgd. Ik kon boven rustig herstellen omdat ik wist dat voor alles gezorgd werd. Toppers zijn jullie in deze rare drukke tijd
Shareen A Shareen A from Amsterdam wrote on 30 December 2021 at 18:29
Super tevreden over Lara! Wat een geweldige vrouw, heeft super geholpen in het huishouden maar ook alle uitleg over de baby. Echt super, ik raad haar iedereen aan. Ze zet ook de mannen aan het werk, gewoon hoe het hoort! Ze neemt alles in huis even over en weet echt van aanpakken. Ze maakt de lekkerste lasagna!
Rianne en Joran Rianne en Joran wrote on 10 December 2021 at 20:55
We hebben een fijne en relaxte week gehad met Amanda, Joke en Kim. Er werd goed geluisterd naar wat wij wilden en meegedacht met waar we tegenaan liepen. Voor ons ideaal, want met een tweede heb je andere wensen en zorgen. Het was ook gezellig om hen over de vloer te hebben. We zouden Kraam en Co aan iedereen aanraden.
Rory & Lisanne Rory & Lisanne wrote on 2 December 2021 at 16:41
Via deze weg willen wij graag Jolanda nogmaals bedanken voor haar fijne en goede zorgen tijdens onze kraamweek. Door Jolanda haar rustige en fijne manier van communiceren hebben wij veel geleerd over het verzorgen van onze dochter. Naast alles rondom onze dochter heeft ze ons ook geholpen met de huishoudelijke taken zonder dat wij hier ook maar naar hoefde te vragen. Jolanda, nogmaals dank voor al je goede zorgen en (hopelijk) tot een volgende keer. Groetjes Rory, Lisanne & Novée.
Eveline Eveline from Amsterdam wrote on 13 November 2021 at 18:59
Aniqua, bedankt voor de fijne kraamweek en hulp bij ons thuis. Aniqua is heel prettig om in huis te hebben gedurende de kraamweek en bied goede zorg op een fijne en relaxte manier! Ze zorgt voor vertrouwen en zeer kundige hulp (speciaal mbt borstvoeding). Tevens is ze gezellig en heeft ook nog een heerlijke maaltijd voor ons gemaakt. Heel veel dank!
Niels en Esther Niels en Esther wrote on 5 November 2021 at 14:46
We hebben dankzij Kirsten en Jolanda een hele fijne kraamtijd gehad. Heel fijn hoe ze ook onze oudste betrokken bij haar broertje. Dank voor de deskundigheid en gezelligheid!
Nadine Nadine wrote on 27 October 2021 at 10:42
Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek dankzij de verzorging van Jolanda. Liefdevol, rustig en zorgzaam! En nog gezellig ook. Ik heb veel van haar geleerd van hoe rustig ze omging met onze dochter. Het badje werd een feestje dankzij Jolanda. Ze werkt ontzettend hard en je hoeft haar niets te vragen want ze heeft het eigenlijk allemaal al gedaan. Zelfs in de omgang met de hond was ze geweldig. Jolanda, nogmaals onwijs bedankt voor je lieve zorgen voor ons jonge gezin!
Eline Eline wrote on 25 October 2021 at 13:37
Bedankt Silvia voor een ontzettend fijne kraamweek! Je bracht rust in huis en gaf ons de ruimte. Je had goed voor ogen wat je op een dag wilde doen zonder ons een druk schema op te leggen. Je was ook heel flexibel in dingen omgooien als we bezoek hadden of wanneer mijn vriend een werkafspraak had. We waardeerden bovenal dat je zoveel aandacht gaf aan de borstvoeding. Je leerde me verschillende houdingen en we oefenden elke dag om het aanleggen te verbeteren. Ook had je snel oplossingen om de voeding prettiger en beter te laten verlopen. Hierdoor heb ik echt vertrouwen gekregen in het geven van borstvoeding! En wat een toeval dat je uit Rome komt en ik daar gestudeerd heb 🙂 We houden je op de hoogte van Mees! Groet, Eline & Jeroen
Daniela Daniela from Amsterdam wrote on 25 October 2021 at 11:54
We are super happy with the care we received from our Kraamzorg, Aniqua. She is very helpful, always willing to support us with whatever we need, she provided us with a lot of information and great care for the baby, mom and also helping at home. I especially want to recognize her great support with breastfeeding!!
Karima Karima from Amsterdam wrote on 15 October 2021 at 09:15
Ik ben vorige week bevallen van ons derde kind. Hiervoor was ik nog niet bekend met ACK Zorgmaat. Ik kreeg kraamzorg van een hele lieve kraamverzorgster, Elisa. Ik heb een thuisbevalling gehad waarbij ze dus bij was. Vanaf het eerste moment voelde ik me erg op mijn gemak bij haar. Ze voelt erg goed aan waar je behoefte aan hebt en denkt goed met je mee. Ze is 8 dagen bij ons geweest en het voelde echt alsof ze onderdeel was van de familie. Ik beveel haar daarom van harte aan!
Julie Julie from Amsterdam wrote on 20 September 2021 at 00:30
We recently moved to the Netherlands and had our first baby. I registered late in the pregnancy but the service and communication I received were very good. Vanessa was so helpful teaching us how to care for him, giving me a break so I could rest, and making sure we had ready what was needed in the house. She also brought a student kraamzorg who was very sweet and helpful. This was such a good experience and we were sorry to see them leave on the last day but very well prepared to help our baby.
Marjolijn Marjolijn wrote on 25 August 2021 at 19:13
Na niet zo’n indrukwekkende kraamweken bij de geboortes van mijn eerste 2 kinderen (via andere bureaus) wist ik niet wat ik kon verwachten van Kraam en Co. Maar wat een fijne ervaring! Coby was alles wat je maar kan wensen in een kraamverzorgende: ze was lief, een aanpakker, geduldig en nog veel meer. Echt complimenten. Ik heb ontzettend veel geleerd van Coby: luisteren naar de verschillende soorten huiltjes van je kindje, kijken naar wat ze wil, baby massage, borstvoedingstips… En dan heb ik het nog niet eens over de hulp die ze gaf met de oudste twee kinderen, de was en bijna het hele huishouden bijhouden! Het was ontzettend fijn en ik vond het jammer dat de kraamweek voorbij was!
Marjolijn & Christiaan Marjolijn & Christiaan from Amsterdam wrote on 17 August 2021 at 11:29
Van 4 t/m 10 augustus ontvingen wij kraamzorg van Miranda. Vanwege drukte kon zij 3 ipv 6 uur per dag bij ons thuis zijn, maar wij zijn desondanks helemaal niks tekort gekomen. Heel fijn hoe ze ons van alle informatie voorzag, persoonlijke aandacht had voor ons en onze zoon en daarnaast ook nog ruimte zag voor wat praktische dingen in huis. Ze luisterde ook goed naar ons en het was fijn dat ze een beetje nuchtere kijk op de zaken heeft. Echt een fijne steun voor in die eerste week waarin alles nieuw is!
Lennart en Maria Lennart en Maria wrote on 27 July 2021 at 10:39
Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek na de bevalling van onze tweede zoon Tim. En dit is volledig te danken aan Amanda! Niet alleen is ze zeer professioneel en kundig, maar ook een ontzettend leuk en prettig persoon om bij je in huis te hebben. Ook onze oudste van twee was ook altijd weer enthousiast als Amanda voor de deur stond. We hebben haar betrokkenheid en zorg tijdens de bevalling en de kraamweek erg gewaardeerd. Amanda is een topper en absoluut een visitekaartje voor kraam&co. Super bedankt!
Roos, Tom, Liz & Bobby Roos, Tom, Liz & Bobby wrote on 13 July 2021 at 20:33
Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek. Claire heeft ons tijdens de bevalling en kraamweek zeer goed begeleid. Bobby besloot dat het met 38.6 tijd was om geboren te worden en gelukkig kon Claire bij onze mooie thuisbevalling zijn. Wij zijn misschien wat bevooroordeeld omdat ze familie is maar chapeau voor Claire dat ze na 9 dagen twee gezinnen draaien ook nog bij de bevalling is geweest en de hele kraamweek heeft gedraaid. Niets was Claire teveel en ze heeft tijdens de kraamweek echt alle aandacht voor ons gezin gehad. Met haar positieve energie, kennis en liefde hebben wij zoveel mogen leren en kijken wij terug op een hele fijne week. Wij gunnen iedereen zo’n fijne kraamweek met Claire!