About us

About us

Professionals in maternity care.

With over 30 years of experience in maternity care, we know what we are talking about. From the person who conducts the intake interview with you to our management, maternity care is in our genes.

 

All employees have followed a specialist training to become maternity nurses and are regularly trained.

 

In addition, we are the only maternity agency in Amsterdam, Amstelland and the Ronde Venen that has trained all its maternity nurses in Dunstan Baby Language

 

Guestbook:

 
 
 
 
 
 
 
132 entries.
Marjolijn Marjolijn wrote on 25 August 2021 at 19:13
Na niet zo’n indrukwekkende kraamweken bij de geboortes van mijn eerste 2 kinderen (via andere bureaus) wist ik niet wat ik kon verwachten van Kraam en Co. Maar wat een fijne ervaring! Coby was alles wat je maar kan wensen in een kraamverzorgende: ze was lief, een aanpakker, geduldig en nog veel meer. Echt complimenten. Ik heb ontzettend veel geleerd van Coby: luisteren naar de verschillende soorten huiltjes van je kindje, kijken naar wat ze wil, baby massage, borstvoedingstips… En dan heb ik het nog niet eens over de hulp die ze gaf met de oudste twee kinderen, de was en bijna het hele huishouden bijhouden! Het was ontzettend fijn en ik vond het jammer dat de kraamweek voorbij was!
Marjolijn & Christiaan Marjolijn & Christiaan from Amsterdam wrote on 17 August 2021 at 11:29
Van 4 t/m 10 augustus ontvingen wij kraamzorg van Miranda. Vanwege drukte kon zij 3 ipv 6 uur per dag bij ons thuis zijn, maar wij zijn desondanks helemaal niks tekort gekomen. Heel fijn hoe ze ons van alle informatie voorzag, persoonlijke aandacht had voor ons en onze zoon en daarnaast ook nog ruimte zag voor wat praktische dingen in huis. Ze luisterde ook goed naar ons en het was fijn dat ze een beetje nuchtere kijk op de zaken heeft. Echt een fijne steun voor in die eerste week waarin alles nieuw is!
Lennart en Maria Lennart en Maria wrote on 27 July 2021 at 10:39
Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek na de bevalling van onze tweede zoon Tim. En dit is volledig te danken aan Amanda! Niet alleen is ze zeer professioneel en kundig, maar ook een ontzettend leuk en prettig persoon om bij je in huis te hebben. Ook onze oudste van twee was ook altijd weer enthousiast als Amanda voor de deur stond. We hebben haar betrokkenheid en zorg tijdens de bevalling en de kraamweek erg gewaardeerd. Amanda is een topper en absoluut een visitekaartje voor kraam&co. Super bedankt!
Roos, Tom, Liz & Bobby Roos, Tom, Liz & Bobby wrote on 13 July 2021 at 20:33
Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek. Claire heeft ons tijdens de bevalling en kraamweek zeer goed begeleid. Bobby besloot dat het met 38.6 tijd was om geboren te worden en gelukkig kon Claire bij onze mooie thuisbevalling zijn. Wij zijn misschien wat bevooroordeeld omdat ze familie is maar chapeau voor Claire dat ze na 9 dagen twee gezinnen draaien ook nog bij de bevalling is geweest en de hele kraamweek heeft gedraaid. Niets was Claire teveel en ze heeft tijdens de kraamweek echt alle aandacht voor ons gezin gehad. Met haar positieve energie, kennis en liefde hebben wij zoveel mogen leren en kijken wij terug op een hele fijne week. Wij gunnen iedereen zo’n fijne kraamweek met Claire!
Laura Laura from Ouderkerk aan de Amstel wrote on 11 July 2021 at 12:35
Hele fijne kraamweek gehad met Elisa als kraamverzorgster. Wat we zo fijn vonden aan haar, was dat ze goed aanvoelde in hoeverre ik zelf de regie in handen wilde hebben. Daarnaast is ze zorgzaam en begripvol, en heeft ons veel waardevolle tips gegeven. Ze was ook pro-actief in het vragen waarmee ze nog kon helpen. Ze signaleerde ook goed wat ik nodig had, en ging bijvoorbeeld even spelen met mijn oudere dochter zodat ik rust had en mijn man boodschappen kon doen. Ik zou haar zeker aanbevelen!
Susana & Bart Susana & Bart from Amsterdam wrote on 8 July 2021 at 10:47
Wij kwamen thuis met een te vroeg geboren baby. Alles was spannend, en ook een beetje eng. Gelukkig was Myriam er om ons te begeleiden: zij is lief, kundig, streng wanneer het nodig is (mama moet ook goed voor zichzelf zorgen!), en heeft ons ontzettend goed met alles geholpen. Zij stond altijd open voor vragen en kwam elke dag met een glimlach binnen. Wij hebben genoten en hebben uiteindelijk (mede door Myriam) toch van onze eerste week thuis genoten, ipv het alleen maar een beetje eng vinden. Mochten wij voor een tweede kindje gaan, weten wij zeker wie wij moeten benaderen... Dankjewel Myriam, ons dank is groot!
Kelsey Kelsey wrote on 5 July 2021 at 14:28
Wij hebben erg genoten van ons tijd met Annaiese en Linda! Ze waren beide super lief en behulpzaam. Ze hebben veel kennis en hebben mij een veilige gevoel gegeven. Ik zal ze missen! Bedankt beide voor jullie steun!
Femke Femke wrote on 2 July 2021 at 12:58
Wij hebben echt een super fijne week gehad met Coby. Heel veel ervaring, deskundig, lief, aanpakker en daardoor ook een echte hulp in huis. We zijn heel goed verzorgd door Coby. Dit is de tweede keer dat we een hele goede kraamperiode hebben met een kraamhulp van kraam&co.
Axel en Sanne Axel en Sanne wrote on 28 June 2021 at 14:01
Wat een heerlijke, knusse kraamweek hebben wij gehad met Claire! Heel deskundig, gezellig en super lief met de 2 grote zussen in huis! Heel erg bedankt!
Evelien en Bart Evelien en Bart from Amsterdam wrote on 24 June 2021 at 22:11
Wat zijn wij superlief en goed begeleid op onze eerste stappen van het ouderschap door Lara en Miranda! Onze dochter Elise is in april geboren en mede door de goede zorgen en hands-on adviezen voor ons alledrie hebben we niet alleen een fijne kraamtijd gehad, maar ook nog daarna daar de vruchten van kunnen plukken: leren herkennen van de verschillende huiltjes, methodes om te troosten, luiers verschonen met souplesse, hoofdjes en armpjes in de miniscule babypakjes krijgen zonder tranen, de meest comfortabele borstvoedingpositie helpen vinden en nog veel meer! Met als resultaat nu 2 zelfverzekerde ouders en een hele relaxte vrolijke dochter!
Neri Neri from Diemen wrote on 23 June 2021 at 14:58
Ik ben bevallen op 11 mei 2021, In 2017 ontving ik voor het eerst kraamzorg van Ack, ontzettend fijne ervaring en kraamverzorgster, in 2020 bevallen en voor een 2e maal om de zelfde kraamverzorgster gevraagd nu op 11 mei dit jaar bevallen van een jongen weer en heb voor een 3e x mogen genieten van de fijne tijd met onze vaste kraamverzorgster HAYDEE ROTGANS, je bent een topper dit bureau een aanrader, het contact erg fijn en de medewerksters erg vriendelijk de zorg TOP!!!
Elena Elena from Amsterdam wrote on 8 June 2021 at 16:13
We have Maritska for maternity care She was wonderful She took care of my baby and me as a mother and beside that she have taught us lots of thing. Because of Corona situation , we were really alone , but Maritska was like an angel who give us confidence and learn lots of things. The Best experience Thanks a lot
Roos en Olav Roos en Olav wrote on 5 June 2021 at 20:20
Dankzij Jolanda hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. Ze is nog in opleiding maar ze heeft al onze verwachtingen overtroffen. Veel kennis en eindeloos lief en zorgzaam. Alleen door de gezellige bezoekjes van Miranda en Adinda was op te maken dat ze pas binnenkort haar verdiende diploma gaat krijgen. Heel veel dank en wie weet tot ziens!
Faye & Rick Faye & Rick wrote on 3 June 2021 at 07:04
Onze kraamhulp (én buurvrouw) Ilona was aanwezig bij mijn supersnelle & goede thuisbevalling. Wat een geluk dat ze erbij kon zijn en derest van de week ook aanwezig was bij ons thuis. Ilona is een gezellige, hardwerkende lieverd – voor de kraamvrouw, maar ook het hele gezin. Onze oudste (Jady) vond het maar wat gezellig als Ilona weer voor de deur stond. Een fijne kraamhulp en een fijn kraambureau. Ik beveel jullie van harte aan! Liefs, Rick & Faye
Faisal Faisal from AMSTERDAM wrote on 1 June 2021 at 22:46
Wij hebben hele goeie zorg gekregen van Simone erg vriendelijk, professioneel, behulpzaam en zeer ervaren heel veel dank voor de fijne kraam periode
Ioana Ioana from Amsterdam wrote on 1 June 2021 at 20:30
Our daughter Anastasia was born on 25th May. We are so grateful for all the great help provided by Vanessa throughout this process and all the care given in the past days. She was there for us with a lot of good advices, supported us morally but also helped very much with the little one. We feel we have learned a lot during these days thanks to her and that we are on the right track after having her help. Surely we already miss her positive energy and calmness. We recommend Vanessa to all the new parents and once again many many thanks!! Ioana & Patrick Van Kempen
IMANE IMANE from Amsterdam wrote on 5 May 2021 at 17:31
9 maart is mijn dochter geboren Rajae was bij mij thuisbevalling erbij ze was zo liefdevol en zorgzaam. Lara was er een keer en de rest van de dagen was Mirjam er die ook zo zorgzaam en liefdevol naar mij en naar mijn andere kinderen toe. ik heb een hele fijne kraamperiode gehad met onmisbare kraamverzorgsters die heel professioneel hun werk uitvoeren petje af. super bedankt voor een fijne kraamperiode. groetjes IMANE
Admin Reply:
Wat een fijne reactie Imane, dank je wel!
Ikram Ikram wrote on 28 April 2021 at 00:21
Wat een fijn kraam bureau! Op 11 april is onze zoon Noah geboren. Om 12 uur mochten wij naar huis en daar was Humaina om 13.00 al aanwezig. Humaina heeft ons de eerste 7 dagen op weg geholpen met de hulp maar vooral ook de zorg van ons eerste kindje. Wij willen Kraam&co maar vooral Humaina heel erg bedanken voor alles wat ze voor ons heeft gedaan deze eerste dagen. Zonder jou hadden we met ons handen in het haar gezeten. Los van dat het jou werk is, voelde het heel erg vertrouwd. Humaina was betrokken, behulpzaam, meedenkend en vooral goed in wat ze deed. Als er iemand passie heeft voor het werk wat ze doet dan is zij dat wel!! Nogmaals Humaina(als je dit leest) heel erg bedankt en wij wensen jou heel veel succes. Mochten we ooit een tweede kind krijgen dan zullen wij in het bijzonder naar jou vragen. Kraam&Co en Humaina bedankt! Groet, Baby Noah, Ikram & Achraf
Fatima Fatima from Amsterdam wrote on 25 April 2021 at 15:10
Ik ben zeer tevreden over de ontvangen kraamhulp. Ingeborg voelde haarfijn aan wat ik (en het gezin) nodig had. Na dag 1 voelde ik me weer rustig. Ingeborg bracht na enkele tipa en adviezen weer structuur rust en regelmaat in huis. Ik ben zeer te spreken over haar deskundigheid en kennis die ze met humor en vriendelijkheid overbrengt. Verder ben ik tevreden met de extra hulp met de borstvoeding en de creatieve spelletjes met mijn andere kinderen. Al met al dankbaar dat Ingeborg mijn kraamweek gemakkelijker heeft gemaakt met haar humor, warmte en vriendelijkheid. Bedankt!
Wei Ching & Ramon Hogendoorn Wei Ching & Ramon Hogendoorn from AMSTERDAM wrote on 20 April 2021 at 12:49
Zo dankbaar voor de kraamhulp van Simone. Haar 30 jaar ervaring en heldere uitleg gaf ons al het vertrouwen wat we nodig hadden om met ons kleine wondertje om te gaan. Ze sprak ook heel goed engels wat prettig was voor mijn om te volgen en leren. Al met al een hele prettige ervaring die we voor geen goud hadden willen missen! We are so blessed to have Simone as our Kraamzorg, she is absolutely fantastic, with her straight and forward thinking approach, she gave us a very good kick start to our new parenthood! We love how she is very selfless in thinking for us as we only had 3 days with us, but she came with plans to ensure that we have everything we need. Simone is also very approachable and welcomed any questions we had. We would highly recommend her to any new parents. She's a gem to have!