About us

About us

Professionals in maternity care.

With over 30 years of experience in maternity care, we know what we are talking about. From the person who conducts the intake interview with you to our management, maternity care is in our genes.

 

All employees have followed a specialist training to become maternity nurses and are regularly trained.

 

In addition, we are the only maternity agency in Amsterdam, Amstelland and the Ronde Venen that has trained all its maternity nurses in Dunstan Baby Language

 

Reviews:

 
 
 
 
 
 
 
141 entries.
Marina Marina from Amsterdam wrote on 28 February 2021 at 01:01
Wij willen Ingeborg en Linda hartelijk bedanken voor de fijne en hartelijke zorg. Wij kregen eerst kraamzorg van Ingeborg, waar wij heel veel van hebben geleerd. Wat een lieve en zorgzame kraamzuster! Helaas werd onze zoon Nouri na 1,5 dag thuis te zijn geweest opgenomen in het ziekenhuis ivm een te hoog bilirubine gehalte. Een aantal dagen later bleek ik zwangerschapsvergiftiging te hebben, waardoor ik ook opgenomen werd. Gelukkig kregen wij nog extra kraamzorg van Linda. Wij hebben van Linda ook heel veel geleerd. Linda was ook erg lief en heel gezellig. Wij kijken terug op een hele fijne kraamtijd, dankzij de goede zorgen van Ingeborg en Linda. Heel hartelijk dank daarvoor!! Lieve groetjes van Nouri en zijn ouders; Marina en Younes.
Admin Reply:
Wat een heftige kraamtijd Marina, gelukkig hebben Ingeborg en Linda het iets aangenamer voor jullie kunnen maken, dank je wel voor het bericht, ik ga het doorgeven aan beide kraamzusters 😉
Familie Coster Familie Coster from Amstelveen wrote on 20 February 2021 at 14:57
Wij hebben voor de tweede keer een super fijne kraamweek gehad, dit keer dankzij Margo! Margo kwam dezelfde middag na mijn bevalling nog even langs. Een fijne en gezellige sfeer en goede tips met heel veel liefde die wij voelde voor haar werk. Super bedankt!
Admin Reply:
Dat is heel fijn om te horen, dank u wel voor uw review 🙂
Anne, Paul en baby Pien Anne, Paul en baby Pien wrote on 12 February 2021 at 15:55
Vandaag hadden wij de laatste dag met Naomi en we we wilden jullie graag even laten weten dat we zo óntzettend blij met haar zijn geweest! We kregen 2 februari ons eerste kindje en na 2 dagen ziekenhuis, stond 4 februari Naomi bij ons in huis en het was vanaf moment 1 warm, goed, informatief én gezellig. Iets dat ook niet onbelangrijk is. Wij hebben de kraamweek met Naomi echt heerlijk gevonden, ze is zo ontzettend gedreven, weet veel en brengt die kennis op een heel laagdrempelige manier op ons kersverse ouders over, is niet belerend, maar leert ons ontzettend veel en dat voor iemand van 27. Echt bijzonder knap. Ook met het aanleggen en de manier waarop ze me daarmee heeft geholpen is echt fantastisch. In alles zat een stijgende lijn en dat gaf veel vertrouwen. Zeker ook met al haar leuke tips tussendoor. Ze werkt ontzettend efficiënt, veilig en hygiënisch, is gezellig voor erbij en zet ons als gezin echt op plek 1. Jullie hebben met Naomi wat ons betreft een fantastische kraamhulp in huis.
Daniëlle Boersma Daniëlle Boersma from Amsterdam wrote on 12 February 2021 at 14:34
Wat een fantastische week hebben wij gehad door Linda. Heel fijn persoon om in huis te hebben. Super veel kennis want ze had al meer dan 30 jaar ervaring. Het sneeuwde als een malle op dag 1 en toch is ze gewoon gekomen en heeft ze de sneeuw getrotseerd. We hebben 100 vragen gesteld, Linda ondersteunde echt met van allerlei huishoudelijke taken en let heel goed op wat je dagelijkse gewoontes zijn (thee of koffie, hoe je broodje te maken etc) om daar zoveel mogelijk bij aan te sluiten. Echt lief! Dus een 10 met een griffel!
Admin Reply:
Dank u wel voor deze lieve reactie, wij zullen Linda op de hoogte stellen van uw review 🙂
Chantal en Rick Chantal en Rick wrote on 8 February 2021 at 19:44
We hebben een super fijne kraamweek gehad met Ilona en Joke. In alle rust hebben we mogen wennen aan de komst van onze dochter, te relaxen / herstellen en te mogen leren van Ilona en Joke. Vol vertrouwen gaan we de toekomst in al gaan wij en vooral onze labrador Joke en Ilona ook missen. We zijn ontzettend dankbaar dat we op zo’n fijne week kunnen terug kijken en zouden Kraam & Co zeker aanbevelen.
Jan, Mariska, Fedde & Filip Jan, Mariska, Fedde & Filip wrote on 8 February 2021 at 11:26
Wij hebben echt een hele week achter de rug met Suzan. We belden maandagochtend om 8u dat Filip was geboren en iets voor half 10 stond Suzan – ondanks de ijzel – al op de stoep. Ze heeft ons een week lang enorm geholpen met eigenlijk alles; borstvoeding starten, even rust nemen waar nodig, de was, fruithapjes, spelen met onze oudste als daar tijd voor was en ga zo maar door. Wat zijn wij in de watten gelegd! Het was echt even slikken toen ze gisteren wegging en we er weer ‘ alleen’ voor stonden, maar wel met heel veel vertrouwen in een fijn vervolg van de kraamtijd. Wat wij heel bijzonder en prettig vonden was dat het geen seconde heeft gevoeld alsof er een vreemde in huis was; Suzan heeft een hele prettige persoonlijkheid en is gezellig, aanwezig om te helpen of uitleg te geven wanneer je dat wilt, maar nooit opdringerig of te aanwezig. Ook het voorgaande contact met Kraam & Co was heel hartelijk, makkelijk en hebben we als plezierig ervaren. We kunnen Kraam & Co en in het bijzonder Suzan aan iedereen aanbevelen en mocht er toch ooit nog een nummer 3 komen dan zouden we haar super graag terugzien!
Stefanie, Guliano en baby Cataleya Stefanie, Guliano en baby Cataleya wrote on 4 February 2021 at 14:24
Kraam en Co werd ons aangeraden door een vriendin, en dan als optie voor Claire, en wat een topper is dat! Claire heeft zoveel expertiese, en neemt overal de tijd voor. De borstvoeding moest nog even op gang komen bij ons, en door de goede begeleiding door Claire is dat helemaal goed gekomen. Ze neemt de tijd voor alles. Legt alles goed uit. We zijn super blij met haar geweest! Jammer dat zo een week snel voorbij gaat! Wij zouden Claire zeker aanraden!
Christelle Christelle wrote on 14 January 2021 at 16:36
Dear Kraamenco team! It’s after 2 months that we finally take the time to say again a huge thank you for the team and the kraamzorg that we had through you. Ilva has been an exceptional help and support throughout this kraam periode. Looking after the whole family the best way possible. We really enjoyed our time meeting with our newborn and learning again to look after our second bundle of joy. She was also exceptionally sweet and kind to our first born who really had fun with Ilva. We thank you one more time and hope to see you again in the future if our family grows again. Also thank you Denise for the intake and Adinda for the breastfeeding advice!
Caroline Wensink Caroline Wensink wrote on 28 December 2020 at 14:11
Brenda heeft de eerste 5 dagen van de kraamzorg op zich genomen en dat was heel fijn! We waren er erg blij mee! Susan kwam de laatste 2 dagen en heeft ons ook heel fijn geholpen. Jullie zijn een topteam!
Kim Van Dijk Kim Van Dijk wrote on 16 December 2020 at 13:08
Lieve Jaqueline, Ten eerste wat een topper ben je Je was echt mijn houvast en je stond altijd voor ons klaar. Onze dochter was onze eerste baby en je hebt ons alles zo goed uitgelegd en zoveel geduld gehad. Ik zou je bij iedereen aanbevelen iedereen zou een Jaqueline moeten hebben. We missen je gewoon een beetje Mocht er een tweede komen hoop ik je weer te zien. 😊
Ruxandra Ruxandra from Amsterdam wrote on 6 December 2020 at 20:38
Haydee was our maternal assistant and we could not have managed without her. She was with us since the home birth until the end of the maternal care and each day she tought us how to treat our beautifull baby boy, how to feed him, take care of him, organise his program and made all the daily care! We never meet such a devoted and involved person. Kind, patient and well trained, she made the first days with the baby the best in our lives! Thank you so much Haydee, we are really grateful to have had you as our maternity nurse!
Natalia Natalia wrote on 2 December 2020 at 18:10
We had an amazing experience with our Kraamzong – Brenda. Me and my husband got our fist child and Brenda explained us the most essential things ( feeding, sleep, temperature, bathing …etc). Also we got help with house work/ cooking, which was so helpful since I was on a bed rest after c – section. Thank you Kraam & Co for such a great support! Best, Natalia & Matthias
Lea Lea wrote on 22 November 2020 at 21:23
Wat een top bureau zijn jullie! Wij hebben aan Marja echt een topper gehad 🙂 zo fijn en belangrijk is het als je een fijne kraamhulp hebt. Ik moest een paar keer tussendoor naar het ziekenhuis, zodra we het ziekenhuis verlieten belde ik naar Kraam en Co en Marja stond een halfuur later al voor onze deur om ons in de middag nog te helpen. Dank jullie wel dames! Echt een hele fijne kraamweek gehad.
Sabrina de Groot Sabrina de Groot wrote on 16 November 2020 at 13:54
Wat heb ik een fijne tijd met Mieke gehad! Ze was bij mijn bevalling in het ziekenhuis, ik moest een nachtje blijven en toen ik de volgende middag thuis kwam was Mieke er alweer snel! Hele fijne week gehad en veel informatie gekregen. Heel veel ervaring en dat is dan precies wat je nodig hebt. Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen! Normaals heel erg bedankt. Liefs Sabrina en Rowan
Lisa Lisa wrote on 13 November 2020 at 13:51
Kraam&Co was ons aangeraden door een vriendin en we hebben hier zeker geen spijt van gehad. Claire is in oktober een week bij ons geweest, wij hebben erg veel gehad aan haar goede zorgen en grote kennis waardoor ze ons veel goede tips en adviezen kon geven. Naast de goede zorgen voor ons en Evi was ze ook erg fijn in de omgang met de twee andere kids in huis. Nogmaals bedankt voor alles!
Marleen Marleen wrote on 13 November 2020 at 11:57
We willen kraam&co en in het bijzonder Amanda en Marja bedanken voor een fantastische kraamtijd. Mede door jullie luisterende oor, goede verzorging, fijne adviezen, vertrouwde gevoel hebben we op een hele fijne roze wolk gezeten tijdens onze kraamtijd. Ook onze twee jarige zoon vond het fijn dat jullie er waren en ook wij vonden het prettig hoe jullie hem bij de verzorging van zijn kleine zus betrokken. We zouden kraam&co en deze twee toppers zeker aanraden. Groeten Johan, Marleen, Daan en Julia.
Berbe Berbe wrote on 5 November 2020 at 20:57
We willen Kraam & Co en in het bijzonder Brenda hartelijk danken voor de professionele en persoonlijke hulp die we hebben mogen ontvangen in de eerste week na de geboorte van onze zoon. De bevalling was lang, zwaar en naar dus het herstel moest van ver komen. Brenda heeft ons in alles super goed bijgestaan en samen zijn we opgekrabbeld naar een sterk, positief en uitgerust team! Dank Brenda voor al je hulp, het was zo gezellig, we missen je! Liefs, Berbe, Cuno, Luca en een high five van Koelkassie natuurlijk 😉
Souf en Eline Souf en Eline wrote on 29 October 2020 at 14:09
Lieve Kraam & Co, Onze dank is groot voor de hele fijne en professionele zorg door jullie kraamverzorgende Ilona. Ze was erbij na de geboorte van onze zoon, wat een traumatisch bevalling was en ook toen was ze er voor ons na een week in het ziekenhuis te zijn gebleven. Ditmaal weer voor jullie gekozen na de fijne ervaring en gelukkig was mijn tweede bevalling van onze dochter een hele fijne ervaring. Wat waren we blij toen Ilona weer voor onze deur stond. De kraamweek hebben wij vervolgens op een roze wolk doorgebracht! Ilona is een super lieve, warme, professionele en gepassioneerde dame die er voor ons allemaal was. Mijn zoon van ondertussen bijna 3 jaar zal haar zeker missen (en wij stiekem ook!). In de toekomst zullen wij zeker weer terugkomen en we raden jullie zorg 100% aan :)! Veel liefs, Souf, Eline, Ilyas en kleine Najoua
Nicky van Wees van Noord Nicky van Wees van Noord wrote on 27 October 2020 at 16:29
Voor ons 3e kindje weer gekozen voor de zorg van Kraam & Co. Voor de tweede keer (op verzoek) Jacqueline als kraamverzorgster gehad en hier waren wij wederom super blij mee. Jaqueline is een zeer kundige, betrokken, flexibele en lieve kraamverzorgster. Haar ervaring als verpleegkundige gaf ons de extra zorg en vertrouwen die we goed konden gebruiken na de lastige bevalling en hulp bij borstvoeding, waarbij wij obv haar advies een lactatiedeskundige voor hebben ingehuurd. Ook hebben de andere twee kinderen ontzettend genoten van de aanwezigheid van Jacqueline, dat gaf ons wederom ook veel rust! Een echte aanrader! Liefs Nicky, Pascal, Abigaïl, Benji en Vaiana
Priscilla Priscilla wrote on 22 October 2020 at 05:07
Met 39+3 dagen snachts van onze zoon Luca bevallen in het ziekenhuis. Om 6 uur sochtends zaten we thuis en om 9 uur stond de kraamhulp al voor de deur. Heel erg fijn om zo snel iemand thuis te hebben! Super fijne week gehad met eerst Pien en daarna Anneke. Super veel van geleerd en erg fijn dat ze er waren! Waren ook erg lief met onze honden, wat zeker een pluspunt is! Ik mis ze nu al! Mocht er ooit een 2e komen, kom ik zeker terug voor Pien en Anneke! Groetjes Shaun, Priscilla, Luca, Hunter en Shadow 💜