About us

About us

Professionals in maternity care.

With over 30 years of experience in maternity care, we know what we are talking about. From the person who conducts the intake interview with you to our management, maternity care is in our genes.

 

All employees have followed a specialist training to become maternity nurses and are regularly trained.

 

In addition, we are the only maternity agency in Amsterdam, Amstelland and the Ronde Venen that has trained all its maternity nurses in Dunstan Baby Language

 

Reviews:

 
 
 
 
 
 
 
148 entries.
Daan & Gabriela Daan & Gabriela wrote on 5 April 2021 at 16:04
Contact met Kraam & Co was prettig met een zorgvuldige intake. Jacqueline heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij als nieuwe ouders een goede start gemaakt hebben en er klaar voor zijn voor de komende tijd. Jacqueline is professioneel, gezellig en betrokken. Bedankt!
Babette Weerman Babette Weerman from Amsterdam wrote on 22 March 2021 at 11:49
Wij hebben voor ons tweede kindje weer een super mooie en gezellige kraamweek gehad met Kraamhulp Lara en Sonja. Onze eerste kindje was thuis bevallen en was de kraamzorg Lara ( ook wel tante Lara:-)) al bij de bevalling en ook de gehele week bij ons. Heel professioneel en fijn om haar om ons heen te hebben ook tijdens de bevalling en met de verloskundige samen. Bij ons tweede kindje hadden we geluk omdat onze vertrouwde ‘tante’ Lara weer de eerste dagen onze kraamhulp was. De andere dagen hadden we eigenlijk weer heel veel geluk met kraamhulp Sonja. Wat een lieve warme vrouw met super veel ervaring. Ik kan ack kraamzorg zeker aanbevelen, professionele zorg en geven echt vertrouwen voor een mooie kraamweek. Nogmaals dank! Groet Babette
Admin Reply:
Dank je wel voor deze review Babette, we gaan 'Tante Lara" en Sonja laten weten dat deze is geplaatst 😉
Marte & Daan Marte & Daan from Amsterdam wrote on 20 March 2021 at 19:00
Na de geboorte van onze dochter hadden wij het geluk om kraamzorg te mogen krijgen van Myriam en Elisa. Ze hebben heel liefdevol voor onze dochter gezorgd, en ook mij goed verzorgd met lekkere ontbijten, lunches en bakjes fruit. Daarnaast ook veel goede adviezen. Heel veel dank voor de goede zorgen dames, jullie hebben er voor gezorgd dat we een hele ontspannen kraamweek hebben gehad!
Admin Reply:
Wat fijn om te horen!
Mayukh Mayukh wrote on 16 March 2021 at 18:46
Lieve Claire Wat fijn dat je mij verzorgde, mij vast hield als ik comfort wilde. Mijn luier verschoonde en heerlijk tegen mij sprak en kleine verhaaltjes vertelde. Wat fijn dat je mij na een voeding mee naar beneden nam zodat mama even kon slapen. Wat lief dat je aandacht gaf aan mijn broertje en zusje en een spelletje met ze speelde. Wat fantastisch hoe je mijn mamma’s hebt verteld hoe ze mij kunnen verzorgen zodat het ook goed gaat als jij weer weg bent. Lieve Claire, dankjewel voor alles! Ik zal jou missen! Liefs van Mayukh, en ook van mijn mamma’s, broertje en zusje!
Amber Buur Amber Buur wrote on 12 March 2021 at 15:13
Graag willen wij Kraam & Co en met name Miriam bedanken voor haar zorgzaamheid, toewijding en gezelligheid afgelopen week. Na bij ons eerste kindje de kraamweek eigenlijk volledig in het ziekenhuis doorbracht te hebben mochten we deze keer direct na de bevalling naar huis en heerlijk van onze kraamweek thuis genieten. Miriam wist de balans in het gezin te brengen met onze kleine Max erbij. Onze oudste Ramon is dikke vrienden geworden met je. De borstvoeding behoefte nog wat extra begeleiding, maar uiteindelijk hebben we het doel behaald wat we wilden behalen. Wat een rust geeft dit! Miriam, ik vind het bijna jammer dat we echt geen derde kindje meer willen, want jou weer een week in huis hebben hadden we dan weer geweldig gevonden! Liefs, Paul, Amber, Ramon & Max
Familie Abdellaoui Familie Abdellaoui from Amsterdam wrote on 5 March 2021 at 20:02
Bij deze onze dank voor de geleverde diensten van Kraamzorg De Baker en ACK in het algemeen en onze speciale dankbaarheid voor de zorg van Jennifer. Eerst hadden wij Kirsten maar deze topper(vooral lactatiekundigheid was top) hebben wij helaas maar 2 dagen mogen ervaren. Daarna kregen wij Jennifer voor 5 dagen en het voelde gelijk vertrouwd en gezellig en ze deed haar werk met veel enthousiasme en liefde. Ze ontlaste ons enorm met de baby en zij voorzag ons van advies op maat. Je tips hebben 1 voor 1 allemaal geholpen! Haar aanpassingsvermogen en flexibiliteit was zeer aangenaam. Ook was ze heel leuk met de kids die haar nu al missen en vragen waarom ze na morgen niet meer komt. Heel heel heel veel dank lieve Jennifer voor de fijne kraamtijd. Gr. Fam Abdellaoui
Admin Reply:
Wat leuk om te lezen Fam Abdellaoui! Ik zal Kirsten en Jennifer op de hoogte brengen van uw revieuw 🙂
Linaida Ridderstaat Linaida Ridderstaat from Amsterdam wrote on 4 March 2021 at 06:00
Namens Elora willen Robin en ik, willen we de dames Simone, Ingeborg en Melissa ontzettend bedanken voor de goede zorg. Wat een mooie prettige ervaring. We hebben het echt getroffen. Van handige apps tot tips voor leuke ouder- baby activiteiten, naast alles wat van essentie is om te weten omtrent de zorg van onze kleine kersje. De dames hebben meer dan genoeg expertise om mee te denken en aan te voelen wat onze voorkeuren zijn. Ook nu tijdens de pandemie, waar zwangerschap, persoonlijke contact en zorg zoveel is veranderd, hebben deze dames alles op alles gezet om op veilige wijze en in overleg onze kraamtijd leerzaam, comfortabel en vooral leuk te maken. Ze hebben ons moed ingesproken en met deskundigheid ons ondersteund bij het beter begrijpen van de behoeftes van onze kleine wonder. Als mama hebben ze me gerustgesteld en mee gegeven hoe belangrijk het is dat ik ook de tijd neem om voor mezelf te zorgen. Aan papa, die van oplossingen houdt hebben ze duidelijk en onderbouwd uitleg gegeven over een plethora aan onderwerpen voor nu en later. Meer dan kraamzorg was het gezinszorg. Names ons alle drie aan alle drie dames, Ontzettend bedankt.
Admin Reply:
Zo fijn om te horen, dank je wel voor dit mooie bericht!
Marina Marina from Amsterdam wrote on 28 February 2021 at 01:01
Wij willen Ingeborg en Linda hartelijk bedanken voor de fijne en hartelijke zorg. Wij kregen eerst kraamzorg van Ingeborg, waar wij heel veel van hebben geleerd. Wat een lieve en zorgzame kraamzuster! Helaas werd onze zoon Nouri na 1,5 dag thuis te zijn geweest opgenomen in het ziekenhuis ivm een te hoog bilirubine gehalte. Een aantal dagen later bleek ik zwangerschapsvergiftiging te hebben, waardoor ik ook opgenomen werd. Gelukkig kregen wij nog extra kraamzorg van Linda. Wij hebben van Linda ook heel veel geleerd. Linda was ook erg lief en heel gezellig. Wij kijken terug op een hele fijne kraamtijd, dankzij de goede zorgen van Ingeborg en Linda. Heel hartelijk dank daarvoor!! Lieve groetjes van Nouri en zijn ouders; Marina en Younes.
Admin Reply:
Wat een heftige kraamtijd Marina, gelukkig hebben Ingeborg en Linda het iets aangenamer voor jullie kunnen maken, dank je wel voor het bericht, ik ga het doorgeven aan beide kraamzusters 😉
Familie Coster Familie Coster from Amstelveen wrote on 20 February 2021 at 14:57
Wij hebben voor de tweede keer een super fijne kraamweek gehad, dit keer dankzij Margo! Margo kwam dezelfde middag na mijn bevalling nog even langs. Een fijne en gezellige sfeer en goede tips met heel veel liefde die wij voelde voor haar werk. Super bedankt!
Admin Reply:
Dat is heel fijn om te horen, dank u wel voor uw review 🙂
Anne, Paul en baby Pien Anne, Paul en baby Pien wrote on 12 February 2021 at 15:55
Vandaag hadden wij de laatste dag met Naomi en we we wilden jullie graag even laten weten dat we zo óntzettend blij met haar zijn geweest! We kregen 2 februari ons eerste kindje en na 2 dagen ziekenhuis, stond 4 februari Naomi bij ons in huis en het was vanaf moment 1 warm, goed, informatief én gezellig. Iets dat ook niet onbelangrijk is. Wij hebben de kraamweek met Naomi echt heerlijk gevonden, ze is zo ontzettend gedreven, weet veel en brengt die kennis op een heel laagdrempelige manier op ons kersverse ouders over, is niet belerend, maar leert ons ontzettend veel en dat voor iemand van 27. Echt bijzonder knap. Ook met het aanleggen en de manier waarop ze me daarmee heeft geholpen is echt fantastisch. In alles zat een stijgende lijn en dat gaf veel vertrouwen. Zeker ook met al haar leuke tips tussendoor. Ze werkt ontzettend efficiënt, veilig en hygiënisch, is gezellig voor erbij en zet ons als gezin echt op plek 1. Jullie hebben met Naomi wat ons betreft een fantastische kraamhulp in huis.
Daniëlle Boersma Daniëlle Boersma from Amsterdam wrote on 12 February 2021 at 14:34
Wat een fantastische week hebben wij gehad door Linda. Heel fijn persoon om in huis te hebben. Super veel kennis want ze had al meer dan 30 jaar ervaring. Het sneeuwde als een malle op dag 1 en toch is ze gewoon gekomen en heeft ze de sneeuw getrotseerd. We hebben 100 vragen gesteld, Linda ondersteunde echt met van allerlei huishoudelijke taken en let heel goed op wat je dagelijkse gewoontes zijn (thee of koffie, hoe je broodje te maken etc) om daar zoveel mogelijk bij aan te sluiten. Echt lief! Dus een 10 met een griffel!
Admin Reply:
Dank u wel voor deze lieve reactie, wij zullen Linda op de hoogte stellen van uw review 🙂
Chantal en Rick Chantal en Rick wrote on 8 February 2021 at 19:44
We hebben een super fijne kraamweek gehad met Ilona en Joke. In alle rust hebben we mogen wennen aan de komst van onze dochter, te relaxen / herstellen en te mogen leren van Ilona en Joke. Vol vertrouwen gaan we de toekomst in al gaan wij en vooral onze labrador Joke en Ilona ook missen. We zijn ontzettend dankbaar dat we op zo’n fijne week kunnen terug kijken en zouden Kraam & Co zeker aanbevelen.
Jan, Mariska, Fedde & Filip Jan, Mariska, Fedde & Filip wrote on 8 February 2021 at 11:26
Wij hebben echt een hele week achter de rug met Suzan. We belden maandagochtend om 8u dat Filip was geboren en iets voor half 10 stond Suzan – ondanks de ijzel – al op de stoep. Ze heeft ons een week lang enorm geholpen met eigenlijk alles; borstvoeding starten, even rust nemen waar nodig, de was, fruithapjes, spelen met onze oudste als daar tijd voor was en ga zo maar door. Wat zijn wij in de watten gelegd! Het was echt even slikken toen ze gisteren wegging en we er weer ‘ alleen’ voor stonden, maar wel met heel veel vertrouwen in een fijn vervolg van de kraamtijd. Wat wij heel bijzonder en prettig vonden was dat het geen seconde heeft gevoeld alsof er een vreemde in huis was; Suzan heeft een hele prettige persoonlijkheid en is gezellig, aanwezig om te helpen of uitleg te geven wanneer je dat wilt, maar nooit opdringerig of te aanwezig. Ook het voorgaande contact met Kraam & Co was heel hartelijk, makkelijk en hebben we als plezierig ervaren. We kunnen Kraam & Co en in het bijzonder Suzan aan iedereen aanbevelen en mocht er toch ooit nog een nummer 3 komen dan zouden we haar super graag terugzien!
Stefanie, Guliano en baby Cataleya Stefanie, Guliano en baby Cataleya wrote on 4 February 2021 at 14:24
Kraam en Co werd ons aangeraden door een vriendin, en dan als optie voor Claire, en wat een topper is dat! Claire heeft zoveel expertiese, en neemt overal de tijd voor. De borstvoeding moest nog even op gang komen bij ons, en door de goede begeleiding door Claire is dat helemaal goed gekomen. Ze neemt de tijd voor alles. Legt alles goed uit. We zijn super blij met haar geweest! Jammer dat zo een week snel voorbij gaat! Wij zouden Claire zeker aanraden!
Christelle Christelle wrote on 14 January 2021 at 16:36
Dear Kraamenco team! It’s after 2 months that we finally take the time to say again a huge thank you for the team and the kraamzorg that we had through you. Ilva has been an exceptional help and support throughout this kraam periode. Looking after the whole family the best way possible. We really enjoyed our time meeting with our newborn and learning again to look after our second bundle of joy. She was also exceptionally sweet and kind to our first born who really had fun with Ilva. We thank you one more time and hope to see you again in the future if our family grows again. Also thank you Denise for the intake and Adinda for the breastfeeding advice!
Caroline Wensink Caroline Wensink wrote on 28 December 2020 at 14:11
Brenda heeft de eerste 5 dagen van de kraamzorg op zich genomen en dat was heel fijn! We waren er erg blij mee! Susan kwam de laatste 2 dagen en heeft ons ook heel fijn geholpen. Jullie zijn een topteam!
Kim Van Dijk Kim Van Dijk wrote on 16 December 2020 at 13:08
Lieve Jaqueline, Ten eerste wat een topper ben je Je was echt mijn houvast en je stond altijd voor ons klaar. Onze dochter was onze eerste baby en je hebt ons alles zo goed uitgelegd en zoveel geduld gehad. Ik zou je bij iedereen aanbevelen iedereen zou een Jaqueline moeten hebben. We missen je gewoon een beetje Mocht er een tweede komen hoop ik je weer te zien. 😊
Ruxandra Ruxandra from Amsterdam wrote on 6 December 2020 at 20:38
Haydee was our maternal assistant and we could not have managed without her. She was with us since the home birth until the end of the maternal care and each day she tought us how to treat our beautifull baby boy, how to feed him, take care of him, organise his program and made all the daily care! We never meet such a devoted and involved person. Kind, patient and well trained, she made the first days with the baby the best in our lives! Thank you so much Haydee, we are really grateful to have had you as our maternity nurse!
Natalia Natalia wrote on 2 December 2020 at 18:10
We had an amazing experience with our Kraamzong – Brenda. Me and my husband got our fist child and Brenda explained us the most essential things ( feeding, sleep, temperature, bathing …etc). Also we got help with house work/ cooking, which was so helpful since I was on a bed rest after c – section. Thank you Kraam & Co for such a great support! Best, Natalia & Matthias
Lea Lea wrote on 22 November 2020 at 21:23
Wat een top bureau zijn jullie! Wij hebben aan Marja echt een topper gehad 🙂 zo fijn en belangrijk is het als je een fijne kraamhulp hebt. Ik moest een paar keer tussendoor naar het ziekenhuis, zodra we het ziekenhuis verlieten belde ik naar Kraam en Co en Marja stond een halfuur later al voor onze deur om ons in de middag nog te helpen. Dank jullie wel dames! Echt een hele fijne kraamweek gehad.