About us

About us

Professionals in maternity care.

With over 30 years of experience in maternity care, we know what we are talking about. From the person who conducts the intake interview with you to our management, maternity care is in our genes.

 

All employees have followed a specialist training to become maternity nurses and are regularly trained.

 

In addition, we are the only maternity agency in Amsterdam, Amstelland and the Ronde Venen that has trained all its maternity nurses in Dunstan Baby Language

 

Reviews:

 
 
 
 
 
 
 
141 entries.
Nursen Nursen wrote on 7 September 2023 at 20:39
Vandaag de kraamweek afgesloten met Leonie. Leonie was er de laatste drie dagen, maar we hebben het als enorm prettig en fijn ervaren. Een hele lieve, betrokken, actieve kraamverzorgster waar we enkel positief op kunnen terugkijken.
Admin Reply by: Astrid
Wat een mooie woorden voor Leonie, dank je wel 🌸
Shannon( Romy) Shannon( Romy) from Amsterdam wrote on 7 September 2023 at 20:12
Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek. Leonie heeft ons op een hele prettige manier begeleiding en ondersteuning gegeven. Ondanks dat we al een 10 jarige hebben rondlopen hebben wij ontzettend veel geleerd. Onze oudste dochter Hailey vond het ook heel fijn dat Leonie er was. 10 jaar geleden een hele andere kraamweek gehad en zo fijn om te ervaren dat het ook anders kan!♡ Beste Leonie, Bedankt voor de goede zorgen. Wij zijn jou ontzettend dankbaar.
Admin Reply by: Astrid
Leonie weet heel goed om te gaan met dochters 😉 Heerlijk dat jullie zo genoten hebben, veel geluk met elkaar 🌸
Lea Lea from Amsterdam wrote on 23 August 2023 at 10:07
Wij kijken terug op een hele goede kraamweek met Jennifer. Wij hadden het geluk dat ze de hele week kon blijven en ook het maximale aantal uren met ons door kon brengen. Na een pittige bevalling was het heerlijk thuis komen met iedere dag een lekker ontbijt, professionele tips en persoonlijke support. Wij zijn als gezin enorm gegroeid in een week tijd en daar zijn we Jennifer enorm dankbaar voor! Keep up the good work girl!
Admin Reply by: Astrid
Daar doen we het voor, gezinnen die aangeven “gegroeid” te zijn, goed om te lezen dat het zo fijn was! 🌸
Dietske Dietske from Abcoude wrote on 15 August 2023 at 13:32
We hebben fantastische kraamhulp gekregen. Zowel 2 jaar geleden bij onze dochter die thuis is geboren en na de geboorte van onze tweeling die direct naar huis mocht. We hebben geweldige zorg gehad, zijn super goed geholpen met het opstarten van de borstvoeding en kregen veel waardevolle tips. Silvia is echt een super professionele vrouw met een groot hart voor baby’s en nieuwe mama’s. Mede dankzij haar hebben we 2 x een geweldig kraambed gehad. Ook de verdere begeleiding van het bureau als zeer prettig ervaren.
Admin Reply by: Astrid
Mooi om te lezen Dietske, jij nog bedankt voor de prachtige foto’s 🌸
Jan & Mariska Jan & Mariska from Vreeland wrote on 14 August 2023 at 19:59
Wij hebben net een hele fijne kraamweek afgesloten met Annabel. We zijn enorm in de watten gelegd net als onze kleine Seger. Hoewel het onze derde is, heeft Annabel ons heel goed geholpen met het ‘opfrissen’ van praktische zaken en advies over mijn herstel. Ook is ze enorm meelevend en verzorgend en gewoon een heel prettig persoon om in huis te hebben. Pro-actief, deed veel uit zichzelf en verwende ons met lekkere hapjes en kopjes thee maar ook rustmomenten. We gunnen iedereen een Annabel, enorm bedankt!!
Admin Reply by: Astrid
Heel leuk om te lezen, ik zal het doorgeven aan Annabel 🌸
Raymond en Imca Raymond en Imca from Abcoude wrote on 11 August 2023 at 19:49
Vandaag de kraamweek met Linda afgesloten. We zijn ontzettend blij met hoe afgelopen week gegaan is. Linda heeft ons veel uitgelegd, geholpen en ondersteund. . Al onze vragen en onzekerheden konden we bij haar kwijt. Dit gaf ons een veilig gevoel. Al met al een hele fijne week om op terug te kijken. Lieve Linda, nogmaals bedankt! We zullen je missen.
Admin Reply by: Astrid
Heel erg leuk om te lezen, dank jullie wel voor dit bericht 🌸
Lola & Alessandro Lola & Alessandro from Amsterdam wrote on 21 July 2023 at 11:38
We hadden een ontzettend lieve, zorgzame en geduldige kraamzorg. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en al onze vragen werden met zorg beantwoord. Heel fijn dat het een Nederlands- en Engelssprekende kraamzorg was. Bedankt Judit!
Admin Reply by: Astrid
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn 🌸
Machteld en Thomas Machteld en Thomas from Amsterdam wrote on 29 June 2023 at 18:45
Wij waren heel blij met Krista als kraamhulp. Zij zorgde voor een vertrouwelijke en fijne kraamtijd voor ons. Ze nam veel initiatief, leerde ons veel over onze baby en konden alles aan haar vragen. Geen vraag was te gek. Mocht er ooit een 2e komen, dan weten we bij wie we moeten zijn! We vonden het echt heel jammer dat de kraamtijd met haar voorbij was.
Admin Reply by: Astrid
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn, ik ga het doorgeven aan Krista 🌸
Tatiana Tatiana wrote on 22 June 2023 at 12:10
Ik heb 2 totaal verschillende verzorgster gehad. Waarbij de eerste passief was en de tweede meer proactief. Beide met een glimlach en de zorg voor moeder en kind was goed. Echter kwamen de huishoudelijke taken in de eerste 3 dagen meer op mijn vriend terecht wat niet in onze verwachting lag. De onderbezetting bij het personeel was duidelijk voelbaar. Toch maakte Krista het er het beste van en heeft ze mij nog een fijne kraamweek bezorgd.
Admin Reply by: Astrid
Helaas bevalt bijna niemand op de uitgerekende datum, dat maakt soms dat er pieken in de (kraam)zorg zitten, fijn dat de zorg voor moeder en kind gegarandeerd is en u de zorg met een glimlach ervaren heeft 🌸
Merel Merel from Amsterdam wrote on 27 May 2023 at 04:58
Ik heb een hele prettige kraamweek mogen ervaren dankzij twee geweldige kraamverzorgsters Aniqua en Claudia. De 1ste 4 dagen was Aniqua er en de laatste 3 dagen kwam Claudia langs. Zowel Aniqua als Claudia zijn beiden sociaal, vriendelijk en zijn zeer professioneel. Hun uitleg en hulp was altijd duidelijk. Hier heb ik veel aan gehad. Ik heb nog een zoontje van 1,5 jaar oud en tijdens de kraamweek hebben zij hem ook goed vermaakt en afgeleid als dit nodig was zodat mijn partner en ik ons konden focussen op de nieuwe baby of kraamvisite. Wij vonden het alle drie heel jammer om van deze lieve dames afscheid te moeten nemen toen de kraamweek erop zat. Ik kijk heel tevreden terug op deze week en dat had niet gekund zonder de hulp en steun van Aniqua en Claudia!
Admin Reply by: Astrid
Wat een lieve recensie, dit gaan we natuurlijk doorgeven aan Aniqua en Claudia 🌸
Hassan Hassan from Amsterdam wrote on 25 May 2023 at 11:28
Ben je op zoek naar rust en kalmte zo vlak na de bevalling? Dan ben je bij Elisa aan het goede adres. Omdat het ons tweede kindje was hadden we minder behoefte aan praktische ondersteuning, maar juist mental support om ons door de stressvolle kraamweek te helpen. Elisa leek dit goed aan te voelen, maakte op de juiste momenten een praatje, deelde ook haar eigen ervaringen met ons en was verder heel vriendelijk. Ze houdt van koken en heeft dat ook voor ons gedaan. Tip: ze heeft fotografie als hobby en kan dus hele mooie foto's maken van de kraamtijd.
Admin Reply by: Astrid
Wat een leuke reactie, Elisa kan inderdaad heerlijk koken 🌸
Katarina Katarina from Amsterdam wrote on 23 May 2023 at 19:27
What a wonderful experience! We were very lucky to have Myriam as our kraamverzorgster. Her presence in our house was like having my sister by my side - any question, any request any problem - she will do everything - and I mean really everything- to make the kraamzorg days as easy and positive as possible - be it helping with breastfeeding, giving small or big advice, helping around the house, guiding and making sure the mum , baby and all the family feels fine. Thank you very much from the bottom of my heart dear Myriam.
Admin Reply by: Astrid
What a wonderful compliment for Myriam, thank you 🌸
Siham Siham from Amsterdam ijburg wrote on 3 May 2023 at 15:02
Super om Aniqua als kraamverzorgster te hebben gehad. Aniqua heeft heel goed voor ons gezorgd en een fijne duidelijke uitleg van informatie gegeven. Daarnaast is ze een hele lieve dame, behulpzaam en netjes. Dankjewel voor de fijne kraamweek Aniqua.
Admin Reply by: Astrid
Wat een lief bericht, dank je wel! 🌸
Fabiola Fabiola from Amsterdam wrote on 24 March 2023 at 20:31
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Brigitte. Het was een begripvolle dame. Ze heeft ons erg goed geholpen en had voor mij een luisterend oor. Lieve Brigitte we missen je allemaal wel een beetje hoor!
Admin Reply by: Astrid
Wat fijn om te lezen, wij gaan het doorgeven aan Brigitte 🌸
Jessica Jessica wrote on 12 March 2023 at 20:08
Dear Kim, Thank you for helping us this week with our little one. Kim is very positive, wise and a lovely kraamverzorgster. We’re very satisfied with her and recommend Kraam & Co to everyone.
Admin Reply by: Astrid
How nice to hear Jessica, we're going to tell Kim! 🌸
Annemieke Annemieke from Amsterdam wrote on 14 January 2023 at 21:16
Wij zijn heel blij geweest met anaïs en Brigitte. Wij zijn super geholpen met ons eerste kindje. Goede informatie en tips voor ons en ons kindje.
Tom en Jasmijn Tom en Jasmijn wrote on 3 January 2023 at 13:34
Onze kraamweek was echt heel fijn met Rachel. Een kraamhulp zoals je het liefst zou willen! Rachel heeft mij heel goed geholpen bij de borstvoeding, iets wat ik heel graag wilde. Daar nam zij dan ook echt de tijd voor. Rachel wist op alle vragen en momenten een antwoord, dat zorgde voor rust, en gaf een veilig gevoel! Buiten alle kennis en medische zorg was het heel gezellig om Rachel om je heen te hebben. Alles in ons gezin kon gewoon doorgaan die week. Zij nam onze huishoudelijke taken uit handen. En tot slot zorgde haar aanwezigheid voor een ontspannen sfeer bij onze kinderen. Zij vragen nog naar haar. Lieve Rachel, nogmaals heel veel dank voor deze heerlijke tijd. Knuffel van Jonas!
Abena & Jeff Abena & Jeff from Amsterdam zuid oost wrote on 20 December 2022 at 18:09
Het was een prettige week, de kraam zorg vrouw heeft me echt geholpen toen ik het moeilijk had. We hebben binnen die week veel gesproken, ik kon op bepaalde dingen geen beslissing nemen. Maar omdat ze zo open was en zo behulpzaam heeft het mij echt geholpen. Mijn man heeft ook veel van mevrouw geleerd, hij is er wijzer van geworden hoe hij onze dochter goed kan verzorgen. Ik ben tevreden hoe ze ter werk ging en het is een prachtige vrouw van binnen en buiten, die haar werk vol passie doet en met liefden. Als je dit leest dank je wel voor alles. Groetjes Abena en Jeff
marlies calis marlies calis from Driemond wrote on 23 November 2022 at 11:32
dankjewel corinne voor de fijne kraamweek en hulp bij ons thuis. corinne is heel prettig om in huis te hebben! en bied goede zorg op een fijne manier! Ze helpt me in het huishouden en de baby! en is erg gezellig❤️ fijne zweer in huis! bedankt voor de goede zorgen 🙏🙏
Nienke, Roozbeh, Lina en Elias Nienke, Roozbeh, Lina en Elias wrote on 26 September 2022 at 08:39
Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Silvia. Ze had de thuisbevalling net gemist, omdat deze zo snel ging. Maar kort na de geboorte was zij er en heeft zij meteen veel werk verzet. We waren blij dat ze ons de hele week kon ondersteunen. Ze heeft goed meegedacht over de borstvoeding, ik heb allerlei nieuwe houdingen geleerd. Ze deed suggesties over wat zij voor ons kon doen en stelde zich pro-actief op. Zo heeft zij bijvoorbeeld een heerlijke maaltijd voor ons gemaakt. Onze dochter van 4 werd ook op een leuke manier bij de kraamweek betrokken. Ze mocht helpen met kleine dingen en Silvia heeft ook met haar buiten gespeeld. Kortom: Silvia is een hele betrokken & kundige kraamverzorgster! Wij waren erg blij met haar.