About us

About us

Professionals in maternity care.

With over 30 years of experience in maternity care, we know what we are talking about. From the person who conducts the intake interview with you to our management, maternity care is in our genes.

 

All employees have followed a specialist training to become maternity nurses and are regularly trained.

 

In addition, we are the only maternity agency in Amsterdam, Amstelland and the Ronde Venen that has trained all its maternity nurses in Dunstan Baby Language

 

Reviews:

 
 
 
 
 
 
 
142 entries.
Jennifer Neary Jennifer Neary from Amsterdam wrote on 31 August 2019 at 12:12
Pine and Ingeborg looked after me post partum. I cannot thank them both enough. They're advice was invaluable. They were very kind and gentle natured. It was like having your grandma in the home. They doted on our daughter and did not push anything on us only advised how best to care for her. My partner and I would like to thank them both for such wonderful support during our first week at home. It's a privilege to be entitled to such a service in Holland! I would highly recommend ACK.
Valeria & Matthias Valeria & Matthias from Amsterdam wrote on 20 July 2019 at 15:49
Wij zijn enorm tevreden met de kraamzorg van Ingeborg. Ze leert ons enorm veel over het zorgen voor onze eerste baby. Ze richt zich niet alleen op de ondersteuning, maar ook in het overbrengen van kennis en vaardigheden. Wij zijn flink ontlast en hebben een steile leercurve gehad door haar. Enorm bedankt Ingeborg.
Naoufel Naoufel from Amsterdam wrote on 10 July 2019 at 15:00
Wij hebben in onze kraamweek de eerste 3 dagen de hulp gekregen van Ingeborg en wij waren super blij met haar. Het was gezellig en wij hebben heel veel nuttige adviezen en tips van haar gekregen. Zij doet haar werk met heel veel plezier en liefde. We vonden het heel jammer dat we haar maar 3 dagen hebben gehad omdat zij op vakantie ging, maar ze liet ons vol zelfvertrouwen achter met de kleine. En de vakantie was haar zeker gegund ! Ingeborg bedankt..
Lyn Lyn from Uithoorn wrote on 27 May 2019 at 18:53
Van 6 t/m 13 maart 2019 kregen we kraamzorg van Loes! Wat waren wij blij met de 8 dagen aaneengesloten zorg van Loes. Zorgzaam, behulpzaam, neemt initiatief om ons minder tot geen huishoudelijk werk te bezorgen naast het verzorgen van onze zoon van 20 maanden en pasgeboren meisje. Daarnaast geeft ze ons de nodige advies. Niet teveel niet te weinig. Precies goed. We hebben haar intussen tijd wel gemist! Dank!
Nienke & Robbert Nienke & Robbert from Amsterdam wrote on 9 April 2019 at 17:02
In de eerste dagen met ons zoontje hebben wij gebruik mogen maken van de zorg en hulp van Leonie en wát waren wij daar blij mee!! We kwamen op zondag ochtend om 6u thuis met een kleine baby, niet wetende wat te doen en om 9u was ze daar dan, de kraamverzorgster Leonie! Leonie heeft ons fantastisch geholpen en verzorgd in de eerste week, ze heeft ons enorm op weg geholpen bij het opstarten van de borstvoeding, ze heeft Nienke heel goed verzorgd en bijgestaan bij het fysieke herstel, heeft ons heel erg veel bruikbare tips gegeven, heeft ons fantastisch verzorgd en gezorgd dat we genoeg bleven eten en drinken en bovenal heeft ze ons het vertrouwen weten te geven dat wij het ook zelf kunnen na haar vertrek. Leonie weet precies aan te voelen waar mensen behoefte aan hebben, wanneer op de achtergrond te blijven en wanneer juist in te stappen en vertrouwen te geven. Al met al was Leonie echt een TOP kraamverzorgster en hadden wij niemand anders kunnen wensen in de eerste kwetsbare en mooie dagen met een nieuw klein leventje in huis. Dankjewel!!!
Nicole Rietvelt Nicole Rietvelt from Amsterdam wrote on 21 March 2019 at 16:29
Wij zijn zeer tevreden en blij met de kraamzorg die wij hebben ontvangen van Miranda, zij was de hele week bij ons en heeft ons enorm goed geholpen. Herstellende van een keizersnee heeft zij zowel mij als onze baby Katie erg goed verzorgd en heel veel goede tips gegeven voor de verzorging en borstvoeding. Verder is ze heel aardig en sociaal en was het gewoon heel fijn om haar in huis te hebben. We gaan haar missen!
E.Y Acosta Miranda E.Y Acosta Miranda from Amsterdam wrote on 15 March 2019 at 22:27
A friend of mine recommended me this company and she was so right. I couldn't ask for better help. We had Miranda the first day and the rest of the week Leoni, I think about her all the time. She is just an amazing human being, caring and helped me so much. If I had another baby I'd love to have Leoni again. I really can't express how happy I am to have had her at home. Thank you so much Leoni for all the information and for helping us during our first week as new parents! We miss you!.. Yamileth, Dario & baby Sebastian.
Annet Annet from Amsterdam wrote on 4 March 2019 at 12:18
Mounira is bij ons geweest en heeft ons ontzettend geholpen. De borstvoeding lukte niet, zelfs niet met een lactatiekundige en met Mounira's hulp lukte het meteen! Onze dochter was dol op haar en ik kon haar met een gerust hart achter laten. Ik ging even slapen en toen ik wakker werd was ons hele huis opgeruimd en de keuken schoon, wat was het een heerlijke tijd die ze echt bijzonder heeft gemaakt. Dank je!
Sandra Sandra from Amsterdam wrote on 28 February 2019 at 10:03
Ik heb met de geboorte van mijn beide zoontjes Femmie als kraamverzorgster gekregen. Wat een super goede kraamverzorgster! Ze kan goed aanpakken maar neemt ook de tijd voor je en past zich aan bij wat op dat moment het meest nodig is. Superfijn!
San & Marco San & Marco from Amsterdam wrote on 27 February 2019 at 21:38
Wij hebben met Femmie een ontzettend gezellige kraamtijd gehad en zijn als ouders en broertje flink in de watten gelegd. De kraamtijd is voorbij gevlogen. Bedankt Femmie voor de lieve zorgen en ze zijn gek dat ze je laten lopen!
Rosanne Rosanne from Amsterdam wrote on 13 February 2019 at 21:20
Wat was t fijn om Loes te hebben als kraamverzorgster tijdens onze kraamtijd! We zijn goed verzorgd en konden met al onze vragen bij haar terecht. We missen haar lekkere ontbijtjes nu al :). Lieve groetjes van Roos, Barry en kleine Harvey x
Fam. Terborg Fam. Terborg from Amsterdam wrote on 20 January 2019 at 11:47
Hoi hoi we hebben een geweldige kraamzorg tijd achter de rug met Cherryl, Maryam en Peggy. Ik mis ze enorm maar ze hebben mij voldoende kennis meegegeven om het de komende tijd alleen te kunnen! Ik ben een zeer tevreden mama.
Rachel Ketelaar Rachel Ketelaar from Amsterdam wrote on 16 January 2019 at 17:32
De kraamzorg die ik eind december (2018) heb mogen ontvangen vond ik geweldig. Het weekend begon met Fatima en doordeweeks werd het Judit. Beide dames waren ontzettend lief, behulpzaam, gastvrij en heel erg hulpvaardig bij de borstvoeding. Ik hoorde weleens ‘horrorverhalen’ over kraamzorg, maar mijn kraamverzorgenden hebben mijn verwachtingen overtroffen. Echt een aanrader! Dames en Ack, ontzettend bedankt voor jullie hulp en goede zorg. 😘
Samantha Samantha from Amsterdam wrote on 31 December 2018 at 21:52
De eerste dag heeft Margo ons geholpen en de overige dagen Miranda. Bij beide dames hadden wij een goed gevoel. Margo hebben wij maar 1 dag mogen ervaren, maar omdat dit de 1e was, was deze erg fijn. Miranda mochten wij voor de andere dagen verwelkomen. Wij zijn erg tevreden hoe het is gegaan. Goede uitleg gehad en erg behulpzaam. Een juiste combinatie tussen vriendelijkheid, informatief, ervaring en niet het gevoel hebben of er een 'vreemde' in huis was. Al met al een zeer goede klik en mochten wij het geluk hebben een 2e kind te krijgen zullen wij weer proberen Miranda te krijgen!
Aleid Aleid from Amsterdam wrote on 24 December 2018 at 18:23
Wij zijn ontzettend tevreden met de kraamzorg van Leonie. Ze heeft ons geweldig begeleid in de eerste week met ons dochtertje. Ze gaf waardevolle adviezen en bood een luisterend oor. Ook nam ze op de juiste momenten afstand, waardoor wij het zelf moesten doen en ons zelfvertrouwen in de zorg voor de baby toenam. Heel veel dank, ook voor de gezelligheid, Leonie!
Suriyanti Suriyanti from Amsterdam wrote on 8 November 2018 at 18:56
Ten eerst wil ik jullie complimenten geven voor de nieuwe website. Ziet er goed uit!. Ik wil hier mijn ervaring schrijven over ACK Zorgmaat Kraamzorg. Overal ervaring super tevreden. Vanaf 't begin al, met intake gesprek van de medewerkers, en eindelijk na de bevalling, mevrouw Femmie van de kraamzorg komt voor het eerst bij ons langs. Aangenaam kennis maken en zeer positief ingestelde persoon. Vooral na de bevalling waar zeker zwaar is, zij is altijd vrolijk, behulpzaam en luister goed naar onze wensen. Zij is Open en flexible met onze planning en altijd vrolijk met glimlach. Heel blij mee en goede ervaring geweest met de service. Aanraden dus. Keep up the good work!
Ria Ria from Amsterdam wrote on 31 October 2018 at 12:26
I can not say enough wonderful and positive things about Ack Zorgmaat Kraamzorg. This is our second child, so the second time we have used the company. Both experiences have been amazing. We currently have Clementine with us after the birth of our son. She is fantastic! I honestly don't know how we would cope without her help. Clementine is so knowledgeable, kind, caring, supportive and easy to be around. She has helped us with absolutely everything from caring for the baby, looking after me and my husband, cleaning the house, even doing all our washing. She is so easy to talk to, and has already taught me so much in such a short time. Me and my family are very grateful that we have her here during this special time. We want to keep her forever! Thank you so much to Ack Zorgmaat Kraamzorg and especially Clementine for everything, you are amazing at what you do. Much love from Ria, Jorge, Zeltia and Nate. Xxx
Michael & Kinga Michael & Kinga from Amsterdam wrote on 12 October 2018 at 18:15
We received tremendous help from ACK kraamzorg team in the first days with our newborn sun. Both Kraamzorg nurses, Loes and Lara, were very warmhearted, knowledgeable and kind personalities. They both took very well care of the three of us, our household and our appetite :). We have been teached everything around the daily care of our son step by step in a personal and calm way. For us it was the best kind of service we experienced and we can strongly recommend Loes and Lara in particular. Michael, Kinga and little Noah
Hanneke Hanneke from Amsterdam wrote on 25 September 2018 at 15:19
Zeer goede ervaring met Ack Zorgmaat bij de geboorte van onze zoon. Professionele en leuke (ook belangrijk!) zorg voor de baby en mijzelf tijdens de kraamtijd door Loes, met veel nuttige tips!
mariama sillah mariama sillah from Amsterdam wrote on 21 September 2018 at 15:09
ingeborg was so kind and helpful to me and by new baby boy, and she provides me with alot of information I need to know which makes me so happy. and is was a lovely experience.