Kraamzorg

Kraamzorg

Elke gezinssituatie is uniek

Precies daarom bieden wij jou flexibele kraamzorg, onze kraamverzorgenden zijn getraind om jou te ondersteunen bij alle aspecten van de zorg voor jouw baby en het herstel van de moeder na de bevalling. Of je nu voor het eerst ouder wordt of al ervaring hebt, onze kraamverzorgenden bieden jou persoonlijke en professionele zorg en advies op maat.

Dunstan Babytaal

Kraam & Co|ACK/Zorgmaat/De Baker Kraamzorg is het enige kraamzorg bureau in Amsterdam Amstelland en De Ronde Venen dat al haar kraamverzorgenden heeft opgeleid in Dustan Babytaal. Dunstan Babytaal is een methode waarmee je de signalen van jouw pasgeboren baby kunt begrijpen en interpreteren. Hierdoor kan je  snel en effectief reageren op de behoeften van jouw baby, wat resulteert in minder huilen, minder stress en meer rust voor jou en jouw baby.

Verloskundige

Goede samenwerking  met jouw verloskundige is essentieel voor een kwalitatief goede kraamzorg. De kraamverzorgende overlegt daarom nauwkeurig met jouw verloskundige om de zorg helemaal op jou te kunnen afstemmen.

Assistentie bij de thuisbevalling

Kraam&Co|ACK/ Zorgmaat/ De Baker Kraamzorg beschikt over een eigen pool ‘Partus-Direkt’ van medewerkers die klaarstaan om te assisteren bij de bevalling. Dat is meestal bij jouw thuisbevalling en soms, op verzoek, bij de poliklinische bevalling. Deze service bieden wij jou 24 uur per dag, zeven dagen per week.

De verloskundige bepaalt wanneer zij de kraamverzorgende oproept voor partus assistentie. Na de bevalling blijft de kraamverzorgende nog twee uur bij jou om het lichamelijk welzijn van jou en jouw baby in de gaten te houden. Zij zorgt er ook voor dat de gegevens van jouw baby en het verloop van de bevalling worden doorgegeven aan onze organisatie. Wij regelen dan meteen dat de kraamzorg van start gaat.