Nieuws

Nieuws

Een prachtig plaatje vanuit Ouderkerk aan de Amstel

foto A. Sonnenberg

Mei 2023

De Rijksoverheid heeft een animatievideo en een teaser gemaakt die bedoeld zijn om aanstaande en jong gezinnen duidelijk te maken wat men allemaal moet regelen.  

Download hier de video

Mei 2023

Onze nieuwe website is online, wij zijn er trots op! Op dit moment zijn we nieuwe folders aan het ontwikkelen, zodat deze weer uitgegeven kunnen worden, kortom, een frisse, nieuwe start in het voorjaar.

MAART 2023

Nu zijn we weer helemaal up-to-date….. Alle medewerkers van Kraam&Co| ACK/ Zorgmaat/ De Baker Kraamzorg kunnen in onze gezinnen Dunstan Babytaal uitleggen en leren toepassen. Zo kunnen wij jullie uitleggen welke vijf verschillende huiltjes of geluiden je baby maakt en hiermee kunnen jullie erachter komen waarom je baby huilt en wat hij/zij nodig heeft.

RONDOM DE GEBOORTE

Ben je zwanger, woon je in Amsterdam en wil je graag een cursus of een workshop volgen, maar heb je een uitkering van op of onder het minimum niveau óf maak je gebruik van de stadspas?

Kijk dan eens op www.rondomdegeboorte.nl

MAART 2020 CORONA UPDATE

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die het kabinet  kenbaar heeft gemaakt, willen wij ons graag houden aan het minimaal contact hebben met onze cliënten.

Wij hebben als organisatie besloten om het huisbezoek welke met u is ingepland om te zetten naar een telefonisch contact.
In dit gesprek wordt dezelfde informatie gegeven als bij een huisbezoek, zodat u goed geïnformeerd uw kraamtijd in gaat.

Voor alle intakes die al ingepland zijn, wordt er persoonlijk contact met u opgenomen.

De borstvoedingsvoorlichting is voorlopig opgeschort. Indien er tijdens de kraamperiode extra aandacht voor de borstvoeding nodig is kan de kraamverzorgende contact opnemen met onze lactatiekundigen voor advies.

Heeft u nog vragen? bel ons gerust op 020-6006667.